Empress management services
Image default
Woning en Tuin

Meubels beschermen tijdens een verhuizing

Hoe bescherm je meubels tijdens een verhuizing als je ze niet gewoon in dozen kunt doen? Hier zijn een paar tips van onze deskundige medewerkers.

 

Zorgvuldig inpakken.

Als alles is afgedekt en klaar is om te vertrekken, moet je het in de verhuiswagen zetten. Dit is waar de meeste schade wordt aangericht aan meubels, dus het is belangrijk om voorzichtig in te pakken.

 

Het doel voor meubels is om zoveel mogelijk te voorkomen dat ze in de vrachtwagen verschuiven of tegen andere spullen aan schuren. Zorg ervoor dat de meubels goed passen door de ruimte tussen de spullen op te vullen met dekens of dozen, en als je vrachtwagen te groot is voor al uw spullen, zet uw meubels dan vast aan de muur.

 

Behandel elk meubelstuk op een individuele manier.

Elk meubelstuk dat je bezit, moet je apart behandelen om het te beschermen tijdens je verhuizing. Koffergoederen en stoffering vereisen verschillende verpakkingsmaterialen.

 

Koffergoederen en houten meubelen zijn vaak gevoeliger voor breuk, inkepingen en beschadiging tijdens een verhuizing en moeten extra voorzichtig behandeld worden. Het beste is om houten meubelen in een paar lagen noppenfolie te wikkelen en ze vervolgens met tape vast te zetten. Als het meubel laden of poten heeft die gemakkelijk kunnen worden verwijderd, verwijder ze dan en wikkel ze apart in. Als de laden niet kunnen worden verwijderd, plak ze dan dicht voordat u het meubelstuk inpakt.

 

Meubeldoppen

Niet alleen je meubels hebben bescherming nodig! Ook je vervoersmiddel en je nieuwe woning hebben bescherming nodig. Daarom is het raadzaam om alles waar je mee gaat schuiven te voorzien van scratch no more items! Zoals stoeldoppen en meubelglijders!

 

Bescherm dus goed alle meubels en de omgeving tijdens je verhuizing! Onderschat het allemaal niet een meubel dat nou eenmaal beschadigd is, zal nooit herstellen!

https://voornmedia.nl/krassen-op-de-voer/