Empress management services
Image default
Woning en Tuin

Een houten veranda bouwpakket

Zet snel uw houten veranda in elkaar met het bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Het pakket heeft alle onderdelen voor een Douglas veranda. Het bouwpakket heeft goede instructies dus je Douglas veranda staat binnen no-time helemaal in elkaar. Het bouwpakket voor een houten veranda heeft alles wat je nodig hebt om het in elkaar te zetten, je hebt nooit extra hout, of extra schroeven nodig.

Een houten veranda bouwpakket is makkelijk in elkaar te zetten

Een bouwpakket voor een houten veranda van Doe Het Zelf veranda zet je binnen een handomdraai in elkaar. Alles wat je nodig hebt om de Douglas veranda in elkaar te zetten zit in het bouwpakket. Het is ook mogelijk om nog meer accessoires te bestellen voor onder de veranda. Zo heeft het bedrijf ook duurzaam ledverlichting, deze kunt u installeren in de veranda zodat je in de avond nog lekker in het licht zit. Daarnaast is het ook mogelijk om zonwering in de veranda te plaatsen. Zo geniet je van het heerlijke zonnetje maar verbrand je minder snel. Mocht je hulp nodig hebben bij het bouwpakket, of kom je er niet uit met de instructies. Neem dan contact op met de medewerkers van het bedrijf. Zij leggen je uit waar het mis is gegaan en hoe je de veranda nog in elkaar krijgt.

Bekijk het hele aanbod van het bedrijf

Wil je meer weten over het bedrijf? Of ben je benieuwd wat ze nog meer te bieden hebben? Bekijk dan de website, hier staat alles op wat het bedrijf te bieden heeft. Wilt u meer weten over het bedrijf, of heb je vragen? Neem dan vooral contact op met het bedrijf. De medewerkers beantwoorden al je vragen en geven je de juiste informatie. Zo maak je de beste keuze voor je tuin en je veranda.