Empress management services
Image default
Woning en Tuin

Eiken tafels zijn geweldig

Eiken wordt al eeuwen gebruikt om meubels van te vervaardigen. Eikenhout is een enorm praktisch materiaal: makkelijk te bewerken en niet kapot te krijgen. Het is dan ook geen wonder dat je voor een paar tientjes een oude eiken tafel op de kop kunt tikken. Nadeel is wel dat sommige mensen denken dat een eiken tafel iets uit oma’s tijd is.

Aan eikenhout is echter niks ouderwets. Sterker nog, eiken tafels zijn enorm modern en trendy. Je kunt er echt alle kanten mee op, waardoor een eiken tafel in elk interieur past. Dus niet alleen in het landelijk interieur, maar ook als eyecatcher in een modern industrieel interieur.

Eiken tafels in alle kleuren en maten

Het leukste van eiken tafels is dat ze tijdloos zijn. Dus als je nu een tafel koopt die supertrendy is, past deze over dertig jaar nóg in je interieur – ook als je tussentijds de boel een paar keer op de schop gooit.

Kies je voor een tafel van www.tafels99.nl, dan kies je voor pure perfectie. Die perfectie zit hem niet alleen in het vakmanschap van onze vaste meubelmakers. Het zit hem ook (en vooral) in de match tussen jou en de tafel. Hoe vaak komt het niet voor dat je net niet kunt vinden wat je zoekt. De tafel heeft net niet het juiste onderstel, de kleur is het net niet of de juiste maat zit er niet tussen. Bij ons hoef je geen concessies te doen. Omdat wij alle tafels zelf produceren kunnen we de tafel precies bouwen zoals jij hem wilt hebben. Wil je een strak tafelblad, of juist een boomstamtafel? Een metalen onderstel, of hout? Wil je dat we het hout behandelen en een kleurtje geven?

Je zegt het maar. Ons doel is dat jij een leven lang plezier hebt van je eiken tafel. Wees niet bang het onmogelijke te vragen. Neem gewoon eens contact met ons op voor een tafel op maat en je zult het zien: er kan meer dan je denkt.