Empress management services
Image default
Bedrijven

Welke lingerie past bij mij?

Sexy lingerie zorgt ervoor dat je er buitengewoon vrouwelijk uitziet en vergroot je zelfvertrouwen. We laten u zien welk soort ondergoed het meest aantrekkelijk is voor uw figuur.

Geschikt ondergoed voor grote borsten

Wil je het decolleté accentueren, kies dan voor een ondersteunende bh. De beugel en cup vormen de buste en zorgen voor een mooi decolleté. De stof kan harder zijn omdat het materiaal ook extra ondersteuning biedt. Minimalisatie maakt je borsten breder en laat ze er kleiner uitzien. Bij de grote cups zijn de schouderbanden breder en gewatteerd, zodat ze niet bekneld raken of afsnijden.

Geschikt ondergoed voor brede heupen

Een goede manier om de heupen te versmallen, is door meer decolleté toe te voegen. Hiervoor zijn balconette, push-ups, beugelbeha’s of gewatteerde beha’s ideaal. De mix van kant en satijn, borduurwerk, bies, satijnen rand en kanten details komt meer naar voren. Contrastrijke kleurencombinaties zoals zwart en donkerblauw of wit en marineblauw hebben ook de aandacht getrokken. Slips met hoge beenopeningen, zoals extra lang ondergoed of strings, maken je figuur vlakker, omdat ze je benen langer maken en je heupen slanker maken.

Ondergoed voor de buik

Een beugelbeha onder de buste of een wijdere beha accentueert het smalle gebied tussen je buste en navel terwijl je je borsten vormgeeft. Shapewear die de vorm van de buik en taille vormt, is perfect om te dragen met rokken. Let erop dat de bandjes van de bijpassende slip niet op heuphoogte eindigen. Hoger of lager mag natuurlijk. Het hoog getailleerde ondergoed verbergt de buik en benadrukt het smalle gedeelte boven de navel. Om deze reden is het het meest geschikt voor modellen met slip of kant. De hoge beenopeningen laten de brede billen smaller lijken en vergroten je benen visueel met enkele centimeters.

Geschikt voor kleine borsten en smalle billen ondergoed

Lichtgekleurd ondergoed geeft direct meer volume aan je borsten en heupen. Het ondergoed mag niet te laag zijn. U kunt beter een hoger model kiezen. De bh met kant en bloemen ziet er bijzonder vrouwelijk uit en benadrukt je vrouwelijke lijnen. Korsetten, op maat gemaakte pyjama’s en korte tops geven ook wat extra rondingen aan het slanke lichaam.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/