Empress management services
Image default
Bedrijven

Snel en zorgeloos uw huis verkopen?

Direct uw huis verkopen

Bent u van plan om te gaan verhuizen maar kijkt u erg op tegen alles wat er bij de verkoop van uw huis komt kijken?
Sons Real Estate biedt uitkomst, verkoop nu zorgeloos uw huis zonder eindeloos lang verkooptraject en talloze bezichtigingen.
Vraag nu eenvoudig een bod op uw woning aan via onze Website wij nemen uw aanvraag in behandeling en gaan direct voor u aan de slag. We nemen contact met u op en bespreken al uw wensen rondom de verkoop van uw woning.

Geen makelaarskosten

Door uw woning direct aan ons te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten, daarnaast wordt het volledige verkoopproces kosteloos door ons verzorgt inclusief de officiele overdracht bij de notaris. Na de overdracht ontvangt u direct de netto koopsom, de hoogte het bod dat u ontvangt is exact het bedrag dat de verkoop u opleverd. Geen kleine lettertjes en vervelende verrassingen achteraf.

Flexibele overdracht

Wij zijn zeer flexibel betreft de overdracht, indien u nog geen nieuwe woning heeft gevonden of de overdracht laat nog even opzich wachten dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Als u gaat verhuizen en veel spullen heeft die overbodig zijn geworden bestaat er ook de mogelijkheid om uw overbodige huisraad in de woning achter te laten. Wij doen er alles aan om samen met u een snelle en soepele overdracht te realiseren. 

Verkopen en terughuren

Het is ook mogelijk om uw woning te verkopen en voor onbepaalde tijd terug te huren. Hierdoor kunt u lekker van uw overwaarde genieten en toch gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hiervoor kunt u eveneens vrijblijvend een bod aanvragen. Voor informatie over hoe het verkopen en terug huren in zijn werk gaat kunt u ook altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/