Empress management services
Image default
Meubels

5 redenen waarom een bank van Design on Stock onmisbaar is in jouw interieur

Als je één meubelstuk in de woonkamer zou moeten kiezen als “het belangrijkste”, dan zou je waarschijnlijk je bank kiezen. Er zijn veel goede redenen waarom, maar hier zijn vijf overtuigende redenen om je bank van Design on Stock op zijn best te houden.

Het is waarschijnlijk het duurste meubelstuk in de kamer

Als je elektronica niet meerekent, is uw bank waarschijnlijk het duurste voorwerp in jouw woonkamer. Het is een grote investering, vooral als je hem nieuw heeft gekocht of als hij gemaakt is van leer. Zelfs als je bank op de tweede plaats komt na een prijzig antiek of schilderij, kost hij je waarschijnlijk nog steeds een aardig centje. Daarom is het verstandig om die investering te beschermen met voorzorgsmaatregelen zoals stofbescherming. Stofbescherming kan voorkomen dat een klein hapje of drankje uitdraait op een nieuwe bankrekening.

Het is het meest gebruikte meubelstuk

Een bank is een veelgebruikt meubelstuk. Als je alleenstaand bent, is het je gastencentrum, en als je een gezin hebt, groeien je kinderen er zo’n beetje op. Als je huisdieren hebt, is jouw sofa waarschijnlijk een zeer omstreden trofee met steeds wisselende eigenaren. Als u entertaint, kan jouw bank ook dienst doen als tafel of wijnbar. Met al die activiteit is jouw bank een zeer waarschijnlijke kandidaat voor een scheur, schaafwond, vlek of brandwond. Gelukkig zijn er meubelprofessionals die je bank kunnen repareren voor minder dan het zou kosten om een nieuwe te kopen.

Het is een van de meest comfortabele plekken in de kamer

Oké, je houdt misschien van je luie stoel, maar als je echt wilt wegzakken voor de tv, waar ga je dan slapen? Op die lekkere bank, natuurlijk. Een grote bank kan (en doet dat vaak) dienst als tweede bed. Er kan zelfs genoeg ruimte zijn voor twee gezinsleden om er tegenaan te kruipen. Drie, als je je hond meetelt.

Het is het anker stuk

Welke stijl meubels je ook hebt in je woonkamer, de bank is waarschijnlijk het anker stuk. Het is het meubelstuk waaromheen alle andere meubelstukken zijn gerangschikt. De stijl van de bank bepaalt de sfeer in een woonkamer en is daarom erg belangrijk. Terwijl het misschien mogelijk is om weg te komen met onvolkomenheden in andere meubelstukken, zou het moeilijk, zo niet onmogelijk, zijn om de indruk van een stijlvolle, aantrekkelijke woonkamer te wekken met een gescheurde of bevlekte bank.

Design on Stock banken

Het Nederlandse merk Design on Stock kenmerkt zich door korte levertijden, interessante ontwerpen van Nederlandse topdesigners en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De bekende modellen zijn: Byen, Bloq, Aikon, Aikon Lounge, Heelz, Djenné, Limec, Gola en Amra. Neem een kijkje tussen de Design on Stock banken.

 

https://www.plaisierinterieur.nl/