Empress management services
Image default
Bedrijven

Excel training volgen voor het optimale benutten van de tool!

Iedereen heeft wel eens gehoord van het programma die vallen onder het pakket van Microsoft Office. Excel is een van de populairste programma’s en is gemaakt, zodat je op een inzichtelijke manier veel gegevens kan verwerken op je eigen manier. Door de tijd heen is dit programma enorm uitgebreid met functies. Op dit moment wordt dit veel gebruikt in allerlei werksectoren en universiteiten. Maar soms heb je het gevoel dat je nog niet alles eruit kan halen bij een tool. De oplossing hiervoor is het volgen van een Excel training door het kijken van enkele filmpjes.

 

Wat kan ik met een Excel training?

Een Excel training kan niet alleen maar goed zijn dat je sneller en beter kan werken op werk of school, maar je komt meer erachter welke toepassingsdoelen het programma kan hebben. De tool is en blijft een heel breed inzetbare tool, waardoor je meer inzichten krijgt in welke situatie het programma handig kan zijn.

 

Waar bestaat een Excel training uit?

Het voordeel van deze training is dat je helemaal op je eigen manier kan indelen hoe je deze nieuwe kennis wilt leren. Afhankelijk van je tempo en niveau kan je zo alle onderdelen tot je nemen. Zo krijg je te maken met de basis, grafieken en het verwerken van data. Hierbij kunt u het grootste gedeelte al leren door korte en krachtige materiaal. Is iets te snel gegaan? Kijk het dan terug! Je hebt tot 12 maanden lang toegang tot het bekijken van het materiaal.  

https://compu-academy.nl/excel-training/