Empress management services
Image default
Bedrijven

Een vergaderzaal in Utrecht pal naast het station!

Ben je opzoek naar een vergaderzaal en wil je graag dat deze locatie centraal ligt? Geen enkele stad is centraler dan Utrecht. Bij Creative Valley kun je terecht om een vergaderzaal in Utrecht te huren. Ze bieden verschillende soorten vergader zalen aan en je kunt er veel services en faciliteiten bij krijgen. Het pand waar Creative Valley in staat ligt pal naast Utrecht centraal en maakt het daarom gemakkelijk voor de mensen die deelnemen aan de vergadering om er te komen. De flexwerkplek heeft nog meer te bieden dan alleen vergaderzalen. Je kunt er als flexwerker terecht voor een werkplek en ze hebben ook bel studio’s voor wanneer je in alle rust een belletje moet plegen. Wil je weten wat je nog meer krijgt bij Creative Valley? Lees dan even verder!

Catering en Crunch Cells

De catering bij Creative Valley is geweldig! Je kunt er een heerlijke lunch krijgen die elke dag vers bereid wordt door een chef-kok of je kunt er een diner of borrel doen in de brasserie. Wil je je graag even terug trekken en een momentje ontspanning voor jezelf? Dan kun je gebruik maken van een van de Crunch cells die over de twee verdiepingen verspreid staan. De lunch die je kunt krijgen heeft altijd een warm gerechtje, salades, soep en brood met zowel hartig als zoet beleg. Je kunt bij Creative Valley een vers bereide lunch laten maken en klaarzetten voor degene die aanwezig zijn bij de vergadering. Je gasten kunnen ook onbeperkt koffie, thee en water krijgen. 

De vergaderzaal

De vergaderzalen zijn ingericht zoals jij dat wilt, er kan van alles aanwezig zijn, de volgende dingen kunnen aanwezig zijn:

  • AV materiaal 

  • Flipovers en whiteboards

  • LCD scherm

  • Wifi

  • Apparatuur voor video bellen

  • Vaste tafel met comfortabele stoelen

  • Oprechte gastheerschap

Je kunt het allemaal zelf bedenken en wanneer je dit aangeeft word dit allemaal zonder probleem geregeld.