Empress management services
Woning en Tuin

Maak het ze niet te makkelijk

We maken het inbrekers zo makkelijk in Nederland dat er een landelijk campagne is gestart door de overheid om iedereen te informeren. Tips zoals doe de deur op slot en laat de gordijnen niet open wanneer je weg bent lijken logische stappen die iedereen al zou moeten nemen maar toch is het niet zo.

Deur niet op slot

Uit landelijk onderzoek van politie en verkeringsrapporten blijkt dat bij de meerderheid van de slachtoffers de deur niet eens op slot was gedraaid. De inbreker of inbrekers konden makkelijk naar binnen door de deur open te flipperen. Dit is een methode dat ook slotenmakers Den Haag gebruiken om mensen te helpen die buitengesloten zijn. Hiervoor wordt een plastic kaart gebruikt en de deur kan al binnen enkele tellen opengemaakt worden.

Je zou denken dat iedereen de deur op slot draait maar toch gebeurt het niet. In de meeste gevallen waren de bewoners een korte tijd weg en dachten niet dat het nodig was. Een gewoonte maken van deur op slot doen is dan ook belangrijk.

Inbraakbeveiliging laten installeren

Als je echt inbrekers moeilijk wil maken huur dan een slotenmaker Den Haag in om inbraakbeveiliging te installeren. Ze controleren meteen ook of alle sloten anti-inbraak zijn.