Empress management services
Image default
Dienstverlening

Met welke klachten kun je terecht bij huidtherapie Eemland

Heb je een huidaandoening maar weet je niet of het behandelt kan worden? Je kunt naar de website gaan genaamd HuidtherapieEemland.nl. Je kunt op de website zien waaraan jij je moet voldoen om behandelt te worden. Heb je acne? Je kunt een acne behandeling doen bij de kliniek. Je acne wordt dan verholpen en je krijgt geen infecties door de werkwijze van de kliniek. Ze werken veilig en netjes. De mensen die er werken dragen allemaal handschoenen voor de hygiëne en ze maken steeds hun handen schoon. Je moet een afspraak maken met een professioneel en je gaat praten over je huidaandoening. Ze gaan kijken of je wel geschikt bent of je wel of niet een behandeling mag doen. Heb je dus bijvoorbeeld een brandwond en heb je vaak last van de brandwond? De professioneel kan dan waarschijnlijk je daarmee helpen. Je kunt de kliniek een mail sturen of je kunt ze bellen als je een afspraak wilt gaan maken over je huidaandoening. Heb je nog een paar vragen? Je kunt ze stellen tijdens het gesprek of telefonisch. De professionelen proberen je zo goed en eerlijk mogelijk te helpen met je problemen. Heb je veel acne dat ook vaak weer terug komt? Je moet dan ook meerdere behandelingen ondergaan om het acne 100% weg te krijgen. 

Alle soorten behandelingen

Ze bieden heel veel verschillende soorten behandelingen aan voor ook allemaal verschillende huidaandoeningen. Een van de behandelingen heet camouflage behandeling. Wat is een camouflage behandeling? Een camouflage behandeling is eerst een behandeling voor mensen met bijvoorbeeld een wijnvlek. De meeste mensen vinden het er raar uit zien of ze vinden het zelf irritant en misschien zijn ze er ook wel onzeker over. Je kunt dan de wijnvlek dus eigenlijk soort van verwijderen. De vlek kan niet weg maar het wordt dus soort van gecamoufleerd. Ze gebruiken de kleur van je eigen huid, waardoor je geen verschil van kleur meer gaat zien op je huid. De behandeling kan ook gedeeltelijk vergoed worden door je zorgverzekeraar. De behandeling kost gemiddeld 70 euro. Het kan verschillen van prijs door de grote van de vlek en hoeveel op je huid aangebracht moet worden. Naast de camouflage behandeling doen ze dus ook nog andere behandelingen zoals: een litteken behandeling. 

Wat doet een litteken behandeling?

Een litteken is een wond dat je krijgt nadat je huid is herstelt. Heb je een grote wond gehad? Je kunt dan vast een litteken hebben. Met Huidtherapie Eemland kunnen ze je helpen met de litteken. Ze kunnen door de behandeling je litteken minder zichtbaar maken zonder dat ze iets op je huid hebben gedaan. Je litteken wordt dan dus minder opvallend voor het oog. De kleur van de litteken kan meer de kleur van je huid worden en zo dus minder opvallend zijn. Heb je vaak last van de litteken? Door de behandeling kunnen zij ook de litteken minder laten irriteren. Ze masseren de plek goed en zacht, waardoor je bloed goed door kan stromen en je ook minder last gaat krijgen van de plek