Empress management services
Image default
Industrie

Laat uw kunststof ventilatieroosters in Amersfoort maken door een vakbekwaam bedrijf

Met behulp van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort kunnen gebouwen optimaal voldoen aan de regels die gelden voor frisse lucht. Zeker na het uitbreken van corona in Nederland in 2020 zijn de regels hiervoor aangescherpt. Daarom worden veel oudere woningen en andere gebouwen aangepast om aan deze nieuwe richtlijnen te voldoen. Hierbij kunnen kunststof ventilatieroosters in Amersfoort prima van pas komen. Ze zorgen er immers voor dat de lucht in een ruimte continu wordt ververst. Uit diverse studies blijkt dat dit zeker kan bijdragen tot het terugdringen van het risico om besmet te raken. Maar ook bij het realiseren van nieuwbouw worden deze roosters gebruikt, zeker omdat nieuwe woningen extra goed worden geïsoleerd.

Kies voor spuitgieten als u kunststof voorwerpen wilt laten maken

Plastic voorwerpen kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Spuitgieten in Amsterdam is er daar één van. Deze techniek is vrij nieuw en wordt daarom door slechts enkele bedrijven in Nederland gebruikt. Ponnoplastic past het spuitgieten in Amsterdam al vele jaren toe. Zij maken op deze manier materialen voor verschillende industrieën, onder andere railinfra en de bouwsector. Er kunnen zeer grote partijen worden gemaakt, maar ook een order van 500 stuks wordt met zorg en aandacht voor u uitgevoerd.

Een offerteaanvraag indienen

Wilt u een opdracht geven voor spuitgieten in Amsterdam of voor het maken van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een bedrijf dat uw opdracht naar behoren kan uitvoeren en hiervoor ook een eerlijke prijs vraagt. U kunt hiervoor terecht bij Ponnoplastic. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1947 en heeft in de decennia die volgden een enorme innovatieve evolutie doorgemaakt. U kunt hier terecht voor alles wat van plastic wordt gemaakt en wat u in massaproductie wilt laten maken. Er kan een 3D model voor u worden geprint, zodat u het product vooraf kunt beoordelen en eventueel nog aanpassingen kunt laten doen. Voor herhaalde orders kunnen dezelfde mallen worden gebruikt.