Empress management services
Image default
Onderwijs

Goed voorbereid weggaan

Wij weten precies hoe je snel Frans kan leren online. Voordat je op vakantie gaat is het natuurlijk wel belangrijk dat je de taal een beetje beheerst. Fransen staan erom bekend dat ze het vertikken om Engels tegen toeristen te praten, dus als je iets wilt bestellen of de weg wilt vragen zul je dit helaas toch in het Frans moeten doen. Geen paniek, bij ons leer je razendsnel de basisvaardigheden van de Franse taal. Het is een ontzettend mooie taal en ook al klinkt het vrij ingewikkeld, dat valt gelukkig best mee. Het is namelijk een taal die best logisch in elkaar zit.

Jouw taak de komende week

Het enige wat jou te doen staat is de grammatica regels en wat woorden of standaard zinnetjes uit je hoofd leren. Deze hebben wij al helemaal voor jou uitgezocht. Aan de hand van ons programma leer je stap voor stap een beetje de taal kennen, zo kun je Frans leren online. Je kan dus lekker vanuit je bed of op de bank bezig met het voorbereiden van de vakantie zodat je met een gerust hart vertrekt. Het fijne is dat je er niet uren en dagen mee bezig hoeft te zijn. Als je een weekje van te voren begint red je het echt wel door een half uurtje per dag te leren.

Ook voor andere redenen

Er zijn natuurlijk naast op vakantie gaan nog meer redenen waarom je Frans zou willen leren online. Bijvoorbeeld omdat je het gewoon een mooie taal vindt of omdat je wat meer uitdaging wilt. De grootste uitdaging in het Frans zit hem in de uitspraak. Fransen verbinden het liefst alle woorden aan elkaar waardoor het soms lastig kan zijn om het te verstaan. Je moet immers alle woorden uit elkaar weten te halen en dan daar ook nog de betekenis van weten. Daarnaast praten ze super snel, hou dat maar eens bij als je de taal niet goed beheerst. Dat wordt nog een hele opgave!