Empress management services
Image default
Aanbiedingen

De vrijheid die staalbouw voor woningen aan moderne huizenbezitters biedt

De zoektocht naar een koopwoning is vandaag de dag niet de gemakkelijkste. Niet alleen zijn de woningprijzen explosief gestegen, daar bovenop komt ook nog eens dat men allerlei concessies moet doen. De combinatie van beide factoren leidt ertoe dat steeds meer particulieren op zoek gaan naar alternatieve manieren van bouwen. Daarbij wordt vaak voor een staalconstructie op maat gekozen. Dit levert een strakke, ruimtelijke en flexibele woning op. Bovendien bent u tijdens het bouwproces niet afhankelijk van het weer.

Het maximale woongenot van staalbouw voor woningen

Wie eenmaal van de ruimtelijkheid en het comfort van staalbouw voor woningen heeft geproefd, wil nooit meer anders. Niet alleen kunt u qua ontwerp alle kanten op, ook de afwerking kan geheel geschieden zoals men wil. Behalve traditionele materialen zoals hout en kunststof kan er ook met meer industriële elementen worden gewerkt. Bovendien is een staalconstructie op maat levensloopbestendig. Draagmuren zijn niet nodig en de indeling kan geheel naar eigen inzicht worden bepaald. Dit levert maximaal woongenot op.

Nu én in de toekomst profijt

Overweegt u of een klant een staalconstructie op maat? Dan is het ook prettig om te weten dat staalframebouw aan alle brandeisen, maar ook akoestische en thermische eisen volgens het Bouwbesluit voldoet. Zeker wanneer u van een staalconstructie op maat een passiefhuis maakt, zult u ook in de toekomst, wanneer u uw woning eventueel verkoopt, profiteren van een hogere opbrengst. Het originele design, maar ook de aantrekkelijke energiefactuur draagt daaraan bij. R.E.M. Techniek heeft jarenlange ervaring met staalbouw voor woningen en levert de hoogst mogelijke kwaliteit.

Een bedrijf waarbij maatwerk centraal staat

Veelzijdigheid en klantvriendelijkheid zijn slechts twee van de vele kenmerken die R.E.M. Techniek kenmerken. De deskundige en ervaren medewerkers weten alle technische uitdagingen op te lossen en houden daarbij altijd rekening met de wens van de klanten. Maatwerk staat namelijk centraal. De staalconstructies worden in diverse soorten panden toegepast; behalve in staalbouw voor woningen ook in kantoor- en bedrijfspanden.