Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Een cadeau geven met kerst dat echt blijft hangen? Dat doe je zo!

Kerstmis staat inmiddels weer voor de deur en dat betekent niet anders dan gezelligheid, sfeer, vrienden en natuurlijk familie. Tijdens het kerstfeest is het wel zo leuk om wat cadeautjes te geven. Ga je lootjes trekken of koopt iedereen een aantal cadeautjes voor alle anderen? Het is hoe dan ook het leukst als jij een cadeautje geeft of mag ontvangen dat blijft hangen. Hoe je dat doet, lees je in dit blog!

Persoonlijke cadeaus

Hoe persoonlijker het cadeau, hoe leuker het waarschijnlijk is. Geef of ontvang jij liever een cadeau dat in alle winkels te koop is of kies je ervoor om echt even iets anders uit te zoeken? Wat je keuze ook is: de persoonlijke cadeaus blijven hoe dan ook meer hangen. Kies er daarom voor om bijvoorbeeld een foto van de ontvanger van jouw cadeau op een canvas poster te laten creëren. Jouw cadeau is zo meteen een stuk persoonlijker en zal die lach op het gezicht van de ontvanger nog groter maken!

Verpakking van het cadeau

Ook is het aan te raden om jouw cadeau van een bepaalde verpakking te voorzien. Als je een kijkje neemt bij Rotim verpakkingen, zie je dat er voldoende cadeautasjes te koop zijn. Deze cadeautasjes zijn zelfs voor kerst gemaakt. Hoe maak je jouw cadeau dus nog leuker en onvergetelijker? Voorzie je cadeau van een passende verpakking!

Een gedichtje?

Tot slot kun je ervoor kiezen om een gedicht bij je cadeautje te geven. Ga echt eventjes zitten voor de persoon aan wie je het cadeau geeft en zet een aantal mooie woorden op papier. Door een gedicht toe te voegen aan jouw cadeau, wordt het cadeau nog een stuk persoonlijker en wordt de glimlach van de ontvanger nóg groter. Begin maar vast te rijmen, want die glimlach door jouw persoonlijke, verpakte cadeau kan echt niet meer stuk!

 

https://www.rotimshop.nl/