Empress management services
Image default
Dienstverlening

Geef uw badkamer of keuken een opknapbeurt met Douglas Jones tegels

Een moderne look in uw keuken of badkamer creëert u door het gebruik van de juiste kleuren én materialen. Zo is hout klassiek en trendy tegelijk, maar niet altijd even handig in een ruimte waar het te maken krijgt met vocht, water en vet in een keuken. Een houtlook is dan een goede oplossing. Dergelijke tegels kunt u in Dordrecht kopen bij Fravo Tegels, dé specialist op dit gebied. Immens populair zijn de Douglas Jones tegels in Dordrecht. Met deze tegels kunt u de te verbouwen ruimte in uw woning van elke gewenste uitstraling voorzien. 

 

Douglas Jones tegels van het merk Porcelanosa

Douglas Jones tegels behoren tot het Spaanse moederbedrijf Porcelanosa. Vooral hun keramische producten staan bekend als het neusje van de zalm op het gebied van tegels. Er bestaan dankzij het gebruik van de allernieuwste technologieën onder andere tegels met een houtlook, betonlook of marmerlook. Behalve de luxe uitstraling is het ook de milieuvriendelijkheid die deze tegelsoort kenmerkt. Zowel kwaliteit als innovatie staan centraal.

 

Directe inkoop bij marktleiders op tegelgebied

Douglas Jones tegels zijn verkrijgbaar bij Fravo Tegels, dé handel in Dordrecht die zich al bijna drie decennia specialiseert in tegels en natuursteen. Het bedrijf heeft vele contacten opgebouwd met fabrieken die zich marktleiders op dit gebied mogen noemen en biedt zo enkel de hoogste kwaliteit. Bovendien kunt u als consument dankzij de directe import van scherpe prijzen profiteren. De tegels in Dordrecht zijn dan ook aanzienlijk goedkoper dan bij de concurrent.

 

Ga langs bij de showroom

Bent u benieuwd naar het assortiment? U kunt alle tegels in Dordrecht in een wel 1200 vierkante meter tellende showroom met eigen ogen bekijken. Zo kunt u de kwaliteit van de tegels van dichtbij zien en hun structuur ook voelen. Het grootste deel van het assortiment is op voorraad, waardoor bestellingen snel door heel Nederland kunnen worden geleverd. In de showroom informeren de medewerkers van het bedrijf u ook graag over hun overige dienstverlening, zoals de aanleg van vloerverwarming. Ga langs bij de showroom en ontdek de collectie.