Empress management services
Image default
Electronica en Computers

De noodzaak om een ​​beveiligingscamera te kopen

Het kiezen van huis beveiligingscamera’s kan verwarrend zijn, vooral als u niet bekend bent met huisbeveiliging. Er zijn veel termen om in gedachten te houden en er zijn veel beveiligingsapparaten om uit te kiezen. Honderden beveiligingscamera’s zijn door de jaren heen getest. Beveiligingscamera’s variëren van bedraad tot draadloos en van binnen tot buiten. Het antwoord zal u ook helpen bij het bepalen van de hoeveelheid bescherming die u voor uw huis wilt. Zonder camera kun je niet zien wat er in je huis gebeurt. Sensoren kunnen alleen beweging detecteren en u vertellen of de deuren of ramen open zijn.

Verschillende soorten beveiligingscamera’s

De meeste mensen beginnen hun zoektocht naar een beveiligingscamera door na te denken over waar ze willen monitoren. Binnencamera’s zijn over het algemeen alles wat je nodig hebt als je in een appartement woont. Degenen met voor- en achtertuinen kunnen ook profiteren van buitencamera’s en video deurbellen. Binnencamera’s moeten in ieder geval op de begane grond van uw huis worden geïnstalleerd. Bedek elke plaats die gemakkelijk toegankelijk is in plaats van privé gedeelten zoals badkamers of slaapkamers. Buitencamera’s zijn vaker plug-in dan binnencamera’s. Het wordt aanbevolen om een ​​mobiele back-up te hebben, zodat ze aan kunnen blijven, zelfs als de stroom uitvalt. Buitencamera’s worden geleverd met weerbestendige behuizingen die een breed temperatuurbereik kunnen doorstaan, evenals een verscheidenheid aan vaste stoffen en vloeistoffen zoals regen en sneeuw. De IP-classificatie helpt u te beoordelen hoe duurzaam een ​​camera is. Buitencamera’s zijn waarschijnlijker draadloos omdat er minder stopcontacten buiten zijn dan binnen. Het is vermeldenswaard dat draadloze camera’s mogelijk nog steeds toegang tot internet nodig hebben.

Waar moet je op letten bij beveiligingscamera’s?

Denk aan het temperatuurbereik en de IP-certificering als je je camera buiten gaat gebruiken. De IP-waarde van 5 van een camera beschrijft de weerstand tegen vaste stoffen en vloeistoffen. Een buitencamera met een IP-classificatie van 65 is stofdicht en bestand tegen lage druk waterstralen, wat voldoende zou zijn voor zwaardere regen en sneeuwstormen. Buiten fotograferen is moeilijk vanwege zonlicht en schaduwen die anders uitstekende beelden belemmeren. Sommige camera’s kunnen optisch inzoomen, wat betekent dat we de Livestream op onze smartphone kunnen knijpen om in te zoomen. Optische zoom heeft de voorkeur omdat de film een ​​hogere resolutie heeft, maar dit is niet altijd een dealbreaker, althans voor ons. Er zijn veel winkels zoals Electrostore 24 die beveiligingscamera’s van hoge kwaliteit verkopen.