Empress management services
Image default
Dienstverlening

Waarom het verhuren aan expats in Amsterdam u veel voordelen oplevert

Het dynamische, professionele en flexibele team van Haagen & Partners in Amsterdam helpt u met het verhuren van uw woning aan expats. Waarom zou u beter hier voor kiezen dan de verhuur aan Nederlandse burgers? Omdat expats zich telkens weer bewijzen op het gebied van betrouwbaarheid. In veel gevallen betalen zij zelf hun huur niet, omdat bedrijven hen hier hebben geplaatst. De bedrijven betalen u dus het maandelijks verschuldigde bedrag en doen dit vrijwel altijd op tijd. Het komt helaas vaak voor dat niet-expats te laat betalen of uw woning verwaarlozen. Wanneer u kiest om te verhuren aan expats in Amsterdam, hoeft u hier zich dus niet meer druk om te maken en mag u iedere maand rond dezelfde datum uw huurbedrag zien verschijnen op uw rekening.

Internationale bedrijven weten hen steeds weer te vinden

Bekijk de website eens van Haagen & Partners om te bekijken welke woningen er momenteel te huur staan. Dit is vooral bedoeld voor internationale bedrijven die huisvesting zoeken voor expats. Met één telefoontje kunt u een woning regelen, want deze verhuurmakelaardij ontneemt u alle zorgen. Het arrangeren van tijdelijke huisvesting is geen enkel probleem, omdat zij gespecialiseerd zijn in de begeleiding van expats wanneer zij een huurhuis of -appartement nodig hebben, gemeubileerd en wel. Zo voelen ze zich direct thuis en hoeven ze niet na te denken over een complete inboedel. Blijven de expats voor langere tijd in Amsterdam? Ook dan kan deze makelaardij u verder helpen met bijvoorbeeld een koopwoning.

Hoe werkt het?

Wilt u verhuren aan expats in Amsterdam of bent u juist degene die op zoek is naar een woning voor uw buitenlandse medewerker? Deze verhuurmakelaardij helpt u bij dat laatste met het volgende:

  • Geschikte woonobjecten zoeken voor uw medewerker
  • Samen met uw medewerker de woning bezichtigen
  • Alle onderhandelingen betreffende het huurcontract
  • Contracten opstellen en controleren
  • Ontlasten tijdens de huurperiode
  • No-cure? No-pay!
https://haagen-partners.nl/