Empress management services
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor een professioneel hotelinterieur schakelt u deze designer in

Als hoteleigenaar wilt u dat uw gasten een ervaring beleven als ze bij u overnachten. Van binnenkomst in de lobby tot het slapengaan op de hotelkamer – alle details moeten tot in de puntjes op elkaar afgestemd zijn voor een unieke beleving. Sutherland Design helpt u om deze ultieme beleving waar te maken. Deze interieurdesigner schakelt u in voor het samenstellen van het hotelinterieur in onder andere de lobby, feestzalen, de hotelbar en andere openbare ruimtes, maar zij weten ook wat er nodig is om de perfecte hotelkamer of wellness te ontwikkelen. Al vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Bij de gerealiseerde projecten kunt u dan ook een voorproefje krijgen van de vele mogelijkheden op het gebied van hotelinterieur.

Van een enkele kamer tot redesign van het volledige hotel

Een van de belangrijkste adviezen is dat u niet vergeet waarom uw gasten bij u verblijven. Welke ervaring zoeken ze? Zijn ze gewend aan een bepaalde sfeer? Wilt u zelf een bepaalde beleving overbrengen? Deze vragen worden door iedere hoteleigenaar anders beantwoord en zijn dus ook uniek voor uw eigen hotel. Daarom is ieder hotelinterieur uniek en is het verstandig om dit op maat te laten ontwikkelen. Bij Sutherland Design werken ervaren interieurontwerpers die met u rond de tafel gaan zitten om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen, de laatste trends op interieurgebied én de verwachtingen van uw gasten wordt er een uniek ontwerp opgesteld voor uw hotelinterieur. Hierbij beslist u zelf of u een complete restyle van het hotel wenst of enkel één ruimte wilt laten decoreren om bij de rest van het hotel aan te sluiten. Bovendien worden de ruimtes turnkey opgeleverd, wat betekent dat u hier niets meer aan hoeft te doen voor ingebruikname! 

Ontdek de mogelijkheden zonder zorgen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U bent niet alleen! Maak direct een afspraak voor een kennismaking en ontdek wat er voor uw hotelinterieur gedaan kan worden. De contactgegevens staan vermeld op de website.

https://www.sutherlanddesign.nl/