Empress management services
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialist voor je Magento 2 project

Voordat je begint met Magento 2, is het essentieel om het juiste team te kiezen om je winkel te ontwikkelen. Het vinden van de juiste technici is moeilijk, maar het is een essentiële stap. je wilt niet opgescheept zitten met programmeurs die niet aan je eisen kunnen voldoen of resulteren in meer tijd en geld in de toekomst. De ontwikkelaar(s) die je kiest, zal/zullen verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van je e-commerce platform en codebase terwijl je bedrijf bloeit. Dit betekent dat zij een groot effect hebben op hoe gemakkelijk je bedrijf functioneert, hoe snel nieuwe elementen worden uitgevoerd, en hoe duur onderhoud in de toekomst zal zijn. Met de hulp van een Magento 2 specialist kan je jouw website naar een hoger niveau tillen.

Open source

Magento – een open source eCommerce platform – biedt alle noodzakelijke functies die nodig zijn om de verkoop van een online bedrijf te verbeteren. Het biedt een breed scala aan diensten om bedrijven van elke omvang en type te helpen hun producten op de markt te brengen, te distribueren en te verkopen. Als open source en gratis, Magento is een uitgebreide eCommerce oplossing die bedrijven in staat stelt om meer verkoop te stimuleren. Bovendien hoeft de gebruiker met zijn open source eigenschap de broncode niet openbaar te maken, maar kan deze zonder kosten bekijken, wijzigen en delen. Dit is succesvol gebleken voor veel bedrijven, waaronder topmerken als Mercedes-Benz, Nike, Adidas en nog veel meer.

Een belangrijk voordeel van Magento 2 is de integratie van moderne technologieën. Om te beginnen is het gebaseerd op een up-to-date software architectuur, waardoor het gemakkelijker kan groeien. Bovendien is de broncode open, wat de kosten voor de gebruikers vermindert. Ten tweede is het uitgerust met een nieuwe templating engine, die krachtiger is dan die van zijn voorganger. Dit maakt het meer geschikt voor het beheer van complexe, drukbezochte online winkels. Last but not least gebruikt het een sterkere zoekmachine, wat gunstig is voor klanten die sneller kunnen vinden wat ze nodig hebben en voor SEO, omdat zoekmachines pagina’s sneller kunnen crawlen.

Samenvatting

In tegenstelling tot de vorige versie van Magento implementeert Magento 2 een andere databasetechnologie, MySQL, die efficiënter is wat betreft bronnen en schaalbaarheid. Ondernemers zullen hiervan profiteren omdat het beter is voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en betrouwbaarder is in termen van minder fouten en crashes. Deze nieuwere versie van Magento verlaagt ook de operationele kosten voor ondernemers, zodat ze zich kunnen concentreren op het genereren van meer omzet. Voor hulp van Magento 2 experts is Vendic het bedrijf waar je terecht kunt, bezoek hier de website

https://vendic.nl/