Empress management services
Image default
Dienstverlening

Uw bedrijf schoon houden in Ede

De meeste commerciële instellingen huren tegenwoordig een commercieel schoonmaakbedrijf zoals Schoonmaakbedrijf Ede in voor commerciële schoonmaak. Sommigen zijn echter terughoudend om er een in te huren vanwege de kosten. Toegegeven, in vergelijking met zelfreiniging is een professioneel commercieel schoonmaakbedrijf duurder, maar de voordelen die het met zich meebrengt, zijn veel groter dan alleen zelfreiniging. Hier zijn vier redenen om Schoonmaakbedrijf Ede in te huren.

 

1. Grondige en diepe reiniging

Commerciële schoonmaakbedrijven zoals Schoonmaakbedrijf Ede hebben krachtige apparatuur die een grondige reiniging mogelijk maakt. Van tapijtreiniging, afstoffen, glazenwassers, vloerpoetsen tot stofzuigen, Schoonmaakbedrijf Ede kan het allemaal voor uw kantoor of etablissement doen en in een mum van tijd voltooien. Als u ernaar kijkt, bespaart u eigenlijk tijd op het schoonmaken, omdat professionele schoonmakers een systematische manier hebben om dingen te doen waardoor het werk sneller kan worden gedaan.

 

2. Gezondere omgeving

De meeste bedrijven hebben een HVAC-systeem, wat betekent dat stof, schimmels, bacteriën, virussen en ziektekiemen zich snel kunnen vermenigvuldigen en de lucht kunnen vervuilen. Als het interieur niet grondig wordt schoongemaakt, met name voor klinieken en ziekenhuizen, kan er besmetting optreden en kunnen veel mensen, zowel werknemers als klanten, ziek worden. Gemeenschappelijke ruimtes zoals vergaderruimten, trainingsruimten, pantry’s en badkamers moeten regelmatig worden schoongemaakt. Deurknoppen, telefoons, kranen moeten zo vaak mogelijk worden schoongemaakt en ontsmet. Dit zorgt ervoor dat virale infecties kunnen worden voorkomen voordat deze zich zelfs maar verspreiden.

 

3. Verhoog de productiviteit op de werkplek

Als de werkplek schoon is, worden werknemers natuurlijk minder snel ziek, wat hun productiviteit verhoogt en hun ziekteverzuim vermindert. En wie wil er nou niet werken in een schone omgeving? Het is gemakkelijker om met een opgeruimde omgeving te werken. Psychologisch zorgt het voor een gevoel van organisatie, waardoor het makkelijker wordt om systematisch te werken. Bovendien verhoogt het het moreel op de werkplek wanneer alles er schoon en netjes uitziet en de vloeren er altijd als nieuw uitzien.

 

4. Professioneel ogende en representatieve zakelijke vestiging

Aan de andere kant, als klanten en bezoekers zien dat uw kantoor, vestiging of fysieke winkel schoon is, laat dat een positieve indruk achter. Klanten zullen eerder zaken doen als ze zien dat een bedrijf de capaciteit heeft om goede klantenservice te bieden in de vorm van een schoon en representatief kantoor. Wie wil er nou niet komen en verblijven in een schoon en comfortabel kantoor?