Empress management services
Dieren

Lieve dieren geboortekaartjes en meer…

Lief konijntje geboortekaartjes & meer…

Zoek je de leukste en meest unieke geboortekaartjes met dierenprintjes? Dan is Kaartcollectie.nl absoluut een must om te bezoeken! In onze vrolijke webshop verzamelen we de mooiste collecties van o.a. Belarto en Buromac met keuze uit honderden nieuwe kaartjes. Waar wij zelf blij van worden zijn de vrolijke retro geboortekaartjes die we hebben geïnspireerd uit de leukste dieren uit het bos, oude kinderverhalen, poëzieplaatjes maak ook bekende strip figuren zoals Woezel en Pip.

Kondig de geboorte van jouw kindje aan met de originele geboortekaartjes van Kaartcollectie.nl!

We zijn gek op kleur en dat is te zien in onze collecties. We houden van gekleurde kaartjes, maar niet té. Zo vind je veel blauw pastelgekleurde geboortekaartjes voor jongens en pastel roze gekleurde kaartjes voor meisjes.

Elk geboorte is speciaal en daarom vinden we dat elk geboorte een speciaal geboortekaartje verdient. Daarom kun je eenvoudig en snel filteren op onze webshop tussen de meest bestelde kaartjes zoals;

 • Steigerhout kaartjes
 • Kaartjes met dierenprintjes
 • Kaartjes met beertjes
 • Bloemenkaartjes
 • Tweeling kaartjes
 • Broertje / Zusje kaartjes
 • Oud Hollandse geboortekaartjes
 • Geboortekaartjes met hout en lint
 • Geboortekaartjes jongen
 • Geboortekaartjes meisje
 • Cartoon kaartjes
 • En nog veel meer…

Welke uitstraling je ook kiest, je ziet de hipste trends terug in onze wenskaartjes voor jouw baby. Liever iets persoonlijks? We kunnen je ook helpen met het maken van een eigen kaartje.

Maak je eigen teksten en opmaak bij Kaartcollectie

Super handig is het feit dat je kaartjes kunt bestellen met je eigen tekst. Door eenvoudig een tekst bestand te uploaden als je het kaartje besteld, zorgen wij ervoor dat de tekst in en/of op het kaartje komt te staan. Heel simpel en met slechts paar stappen geregeld. Hetzelfde geldt voor een geboortekaartje met foto. Stuur een foto van je pasgeboren zoon of dochter en wij zullen dit fraai vormgeven op het kaartje. Bij Kaartcollectie profiteer je van meer 20 jaar ervaring in specialistisch drukwerk. Door dat we beschikken over een eigen drukkerij kunnen we bovendien maatwerk bieden, uitstekende service en reliëf- en preegdrukwerk voor de mooiste afwerkingen.

Dé plek voor trouwkaarten en uitnodigingen

Ontwerp en bedruk de mooiste huwelijksuitnodigingen bij Kaartcollectie.nl en personaliseer deze met eigen tekst en foto. Trouwkaartjes is één van onze specialiteiten. We denken mee in kleur, lettertypes en mooie bijpassende enveloppen voor een prachtige eerste indruk!

Save the date kaartjes

Stel niemand meer teleur en stuur, zodra de datum van jullie bruiloft vast staat, een save the date kaartje met de datum van de mooiste dag van jullie leven. Iedereen kan die dag dan mooi ruim van te voren blokken zodat al je favoriete gasten aanwezig zullen zijn.

Online trouwkaarten bestellen met gratis verzending

Shop 24/7 online in onze webshop naar de mooiste trouwkaarten in elke stijl denkbaar. Luxe, barok, rouge, liefde, zomers of cartoony. We hebben het allemaal in huis! Bij elke set trouwkaartjes sturen we mooie luxe bijpassende enveloppen. Het is zelfs mogelijk deze vooraf al bezorgd te krijgen, zodat je daar niet meer op hoeft te wachten. Koop ook mooie bijpassende sluitzegels voor die extra finishing touch! We verzenden onze huwelijkskaarten gratis in Nederland en tegen een kleine meerprijs ook naar België.

https://www.kaartcollectie.nl/