Empress management services
Image default
Beauty en verzorging

Heerlijk geurende haarzeep

Onze heerlijke haarzeep geeft je haar een prachtige uitstraling en een frisse geur. Je haar verdient het beste en het beste is natuurlijk onze lekker geurende haarzeep.

Onze haarzeep is plastic vrij, niet te vergeten diervriendelijk, maar ook vegan voor de mensen die graag alles natuurlijk willen zien.

Voordelig, besparend en voordelig is de haarzeep

Onze haarzeep wordt niet op dieren getest en bevat geen stoffen die afkomstig zijn van dieren. Onze haarzeep wordt op een zeer professionele wijze verpakt in een milieu vriendelijke verpakking. Door gebruik te maken van onze haarzeep komt u goedkoper en voordeliger uit dan wanneer u flessen shampoo aanschaft. De haarzeep kan 60 tot 70 keer gebruikt worden voor het wassen van uw haar. Het aantal wasbeurten van de haarzeep is gelijk aan 3 flessen shampoo van elk 250 ml per fles.

Voordelen van de haarzeep zijn dat de haarzeep is compact is en bevat geen water.

Tijdens uw vakantie gaat er niet per ongeluk een fles open en neemt geen extra plek in beslag.

Nadat u uw haar gewassen heeft met de haarzeep is uw haar schoon, zacht en glanzend. Bij het gebruiken van de haarzeep heeft u geen conditioner nodig, omdat deze ook als conditioner werkt en uw haar lekker zacht maakt.

Handleiding en opbergen van de haarzeep

Belangrijk is om de gebruiksaanwijzingen voor de haarzeep te volgen zodat alles goed wordt gedaan.

Maak u uw haar goed nat en wrijf de haarzeep over uw haar vanaf de wortels tot aan de punten.

Wrijf daarna de haarzeep in uw handpalmen tot dat deze gaat schuimen en breng het schuim aan op uw nat gemaakte hoofdhaar. Masseer het schuim van de haarzeep enkele minuten in en spoel het schuim goed uit. U kunt verdet de haarzeep het best bewaren door deze na gebruik af te spoelen en droog te deppen, en op te bergen in een opbergblikje of plaatsen in een sisal zakje