Empress management services
Image default
Beauty en verzorging

4 eenvoudige stappen om BIAB-technieken onder de knie te krijgen

Wilt u een expert worden in de wereld van het creëren van prachtige nagels met BIAB? Of je nu een professional bent of net begint aan je nail artist carrière, dit artikel is voor jou! In deze blogpost bespreken we wat BIAB precies is, welke kleuren verkrijgbaar zijn op polygelshop en hoe je het op de juiste manier gebruikt. Bereid je voor op tips over het voorbereiden van je nagels voordat je de BIAB aanbrengt, en trucs over het vijlen, zodat elk ontwerp er elke keer weer perfect uitziet. Dus als je klaar bent om alles te leren over het maken van perfecte nagels met BIAB, lees dan verder! 

 1. Begin met schone nagels – vijl, polijst en vorm de vrije rand van de nagelplaat 

  Wil je graag mooie en verzorgde nagels hebben? Dan is het belangrijk om te beginnen met schone nagels. Vijl, polijst en vorm de vrije rand van de nagelplaat zodat deze er netjes uitziet voordat je de volgende stap zet. Een populaire en duurzame keuze is BIAB. BIAB is een innovatief product dat de voordelen van acryl en gel combineert. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Of je nu kiest voor een klassieke Franse manicure of een gedurfde kleur, met BIAB kun je jouw nagels de perfecte look geven. Dus begin met schone nagels en ontdek de voordelen van BIAB voor jouw manicure. 

 2. Breng een laag base coat aan om de natuurlijke nagel te beschermen 

  Om ervoor te zorgen dat je nagels zo gezond mogelijk blijven tijdens het aanbrengen van BIAB, is het belangrijk om als eerste stap een laag base primer aan te brengen. Deze primer beschermt niet alleen jouw natuurlijke nagel, maar zorgt er ook voor dat jouw BIAB langer blijft zitten. Door deze extra laag zullen jouw nagels minder snel beschadigen en het voorkomt ook dat de BIAB in contact komt met je nagelbed, wat kan leiden tot verkleuring en beschadigingen. Bovendien creëert deze primer een gelijkmatig oppervlak en helpt het om eventuele ribbels op de nagel glad te strijken, waardoor de nagelkleur er nog strakker uitziet. Kortom, met een goede primer ben je verzekerd van sterkere en gezondere nagels en een langere houdbaarheid van je BIAB! 

 3. Breng 3 lagen BIAB aan om de gewenste kleur te bereiken 

  Als je op zoek bent naar een manier om een sterke en langdurige nagelkleur te krijgen, dan kan BIAB het antwoord zijn. Om de gewenste kleur te bereiken, is het aanbrengen van drie lagen BIAB aan te raden. Dit geeft de nagelkleur meer intensiteit en maakt hem langer houdbaar dan andere soorten nagellak. Bovendien kun je met BIAB ook gemakkelijk andere nagelontwerpen creëren, zoals French manicures. Met de juiste techniek en wat oefening kun je in korte tijd een professionele nagelstyliste worden en een brede selectie van kleuren aanbieden aan jouw klanten. 

 1. Weten hoe je BIAB goed kunt vormen en modelleren met behulp van vijlen en buffers 

  Als je geïnteresseerd bent in de wereld van nagelstyling, dan is het belangrijk om te weten hoe je BIAB goed kunt vormen en modelleren, en dat het gebruik van vijlen en buffers hierbij een belangrijke rol speelt. Met deze technieken kun je de nagels van je klanten transformeren tot ware nail art en een stralende glimlach op hun gezicht toveren. Het vergt enige vaardigheid en oefening om de juiste vorm en structuur aan te brengen, maar met geduld en toewijding zul je moeiteloos de perfecte BIAB nagel kunnen creëren. Lees meer… 

 

https://www.polygelshop.nl/collections/biab-nagels-zelf-doen