Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Heb je een verhuizing op de planning staan?

Heb je zojuist een nieuw huis gekocht of ga je een appartement huren? Dan zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Er komt namelijk een stuk meer bij kijken dan je van tevoren denkt. Maar hoe zorg je ervoor dat je niets belangrijks vergeet? Om jouw verhuizing goed uit te voeren, begin je al op tijd met het maken van een planning en een checklist. Doordat je alles vastlegt, ontstaat er een kleinere kans dat je iets vergeet, zoals het huren van een verhuiswagen. Om jou hierbij te helpen benoemen wij in deze blog drie belangrijke zaken die je zeker niet mag vergeten!

Nieuwe huis opmeten

Wanneer je gaat verhuizen is het handig om van tevoren de maten van de verschillende ruimtes van jouw nieuwe woning op te meten. Zo weet je zeker dat al jouw meubels en andere spullen ook in jouw nieuwe woning passen. Wanneer je dit niet doet, kan het zomaar voorkomen dat bijvoorbeeld jouw bank veel te groot is voor de woonkamer van jouw nieuwe woning. 

Verhuisdozen en ander materiaal 

Begin op tijd met het uitzoeken en inpakken van jouw spullen. Je komt namelijk altijd weer een aantal spullen tegen, waarvan je niet meer wist dat je die had. Of je twijfelt over een item of je dit mee wilt nemen naar de nieuwe woning of het liever naar de kringloop brengt. Dit kost samen een hele hoop tijd, dus begin hier zeker niet twee dagen van tevoren pas mee. Om jouw spullen ook goed op te bergen, is het verstandig om een aantal verhuisdozen aan te schaffen. Deze kun je huren bij verschillende bedrijven, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Denk hierbij ook aan ander materiaal zoals tape en etiketten voor op de dozen. 

Verhuiswagen

Op de verhuisdag worden al jouw spullen naar jouw nieuwe woning gebracht, maar hoe ga jij dit doen? Ga je dit zelf doen met een aanhangwagen? Of regel je een verhuiswagen? Met een verhuiswagen gaat het allemaal wel een stuk sneller, omdat hier veel meer spullen in passen en je daardoor minder vaak heen en weer hoeft te rijden. Je kunt bijvoorbeeld een vrachtwagen huren bij Bultman wanneer één van jouw vrienden of familieleden het juiste rijbewijs hiervoor heeft.  

 

https://www.bultman.nl