Empress management services
Dienstverlening

De beste bespaartips voor je inboedelverzekering

De inboedelverzekering beschermt uw meest waardevolle bezittingen, maar dat betekent niet dat het meer zou moeten kosten dan nodig is. Als u deze handige tips opvolgt, kunt u met meerdere  citaten  voor uw woonverzekering de kosten van uw huisverzekering verlagen – let op dat de besparingen toenemen!

Combineer meerdere verzekeringen

Door al uw verzekeringsbehoeften onder dezelfde aanbieder te laten vallen, kunt u een extra korting verdienen op elk beleid, inclusief uw inboedelverzekering. Op deze manier profiteert u van nog hogere besparingen en houdt u uw contactenlijst kort wanneer u een verzekeringsprobleem of claim hebt.

Het verhogen van de eigen risico, voordelig voor de inboedelverzekering

Het eigen risico van uw huiseigenaar is het bedrag in dollars, van het risico dat u bereid bent te accepteren en te betalen in het geval dat u een claim op uw polis moet doen, VOORDAT uw woningverzekeraar op claims zal uitbetalen. Als u merkt dat de kosten van uw maandelijkse premies jaarlijks stijgen en u wilt besparen, is het verhogen van de dollarwaarde van uw eigen risico een eenvoudige manier om het risico voor uw verzekeringsaanbieder te verminderen en dus uw premies te verlagen.

Bijvoorbeeld, als uw eigen risico momenteel € 200 is, kan het verhogen van uw premies tot € 500, of zelfs € 1.000 een groot verschil maken – u bespaart maar liefst 25% op de kosten van uw jaarlijkse of maandelijkse premies.

Veel aanbieders van huisverzekeringen bieden nu aftrekbare kosten die overeenkomen met slechts 1% van de verzekerde waarde van uw huis € 2000 aftrekbaar voor een huis van € 200.000). Hoewel het misschien een heel groot bedrag lijkt te zijn om te moeten betalen als u een claim moet indienen, is de verlaging van uw premies wellicht de moeite waard voor u.

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat u de aftrekbare kosten heeft om uit te betalen als u een claim moet indienen! Een inboedelverzekering is een manier om de risico’s (tegen een kleine vergoeding) van het bezitten van een woning die u grotendeels niet onder uw controle hebt, met anderen te delen. Uw eigen risico is een indicatie van hoeveel van dat risico u bereid bent aan te nemen.

Voorkom oververzekering

Uw verzekering dekt alleen uw verlies – en veel huiseigenaren maken de fout om de prijs van het land waarop het huis is gebouwd op te nemen in hun vervangingswaarde. Je zult hier nooit aanspraak op kunnen maken – omdat het land intact blijft, ongeacht wat er met het gebouw gebeurt.

Uw huiswaarde (voor verzekeringsdoeleinden) moet alleen de waarde van de gebouwen op het onroerend goed zijn – laat de waarde van het land eruit en u zult aanzienlijk lagere premies zien. Bovendien, als u geen enkele noot met juwelen bezit, kan het verwijderen van de dekking de tarieven verlagen.

Claim zo min en weinig mogelijk

Uw verzekering is er om u te beschermen wanneer u een verlies heeft, maar een geschiedenis van onbelangrijke claims zal uw premies verhogen. De omvang van uw claim registreert zich niet tegen uw geschiedenis, maar de hoeveelheid claims wel. Zorg ervoor dat u uw verlies beoordeelt en beoordeel of het een claim waard is – u zult waarschijnlijk uw eigen risico sowieso betalen, wat in sommige gevallen meer zou kunnen kosten dan de uitbetaling van de claim.

Verhoog de veiligheid in de woning

Het installeren van veiligheidsvoorzieningen in uw huis is niet alleen gunstig voor het beschermen van uw gezin, het kan u ook op uw verzekeringspremies besparen. Door een bewaakt alarmsysteem, een sprinklersysteem (in uw huis, niet uw gazon!)

Of bedrading met rook en koolmonoxide te installeren, kunt u in aanmerking komen voor lagere premies voor de inboedelverzekering. Fysieke verbeteringen, zoals het versterken van het dak van speleologie of het bijwerken van de circuits, kunnen ook helpen. Zorg ervoor dat u uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte brengt als u deze verbeteringen aanbrengt – anders ziet u de korting op uw polis niet.

Eventuele aanbiedingen

U denkt misschien dat uw verzekeringsmaatschappij u automatisch kortingen zal geven waar u recht op heeft, maar in de meeste gevallen zullen ze dat niet doen. Uw huisverzekering aanbieder biedt mogelijk kortingen aan voor senioren, voor huiseigenaren die hun huis in de buurt hebben of voor verbeteringen aan het huis die de veiligheid en beveiliging verhogen. Tenzij u daarom vraagt, ontvangt u geen kortingen.

Stoppen met roken

Roken heeft alleen invloed op uw gezondheid en uw levensverzekeringskosten, toch? Fout. Veel verzekeringsmaatschappijen erkennen dat huisbranden vaak worden veroorzaakt door onzorgvuldig roken, en dat huiseigenaren die roken, veel vaker brandverlies zullen ervaren in hun huizen.

Een jaarlijkse betaling van de inboedelverzekering

Premies zijn vaak onderhevig aan financierings- of administratiekosten als u maandelijks betaalt. Dus als u het jaar vooruit kunt betalen, bespaart u op uw premies.

Het vergelijken van alle inboedel verzekeraars

Door een paar minuten te besteden aan het  vergelijken van verzekeringsoffertes , merken huiseigenaren vaak dat ze hun premies kunnen verlagen. Door de tijd te nemen om te winkelen voor een inboedelverzekering van een paar verschillende bronnen en de beschikbare opties te vergelijken, is het vinden van de beste dekking voor de beste prijs veel eenvoudiger.

Als u geen verzekeringsmaatschappijen wilt bezoeken of bellen, zult u merken dat er veel opties beschikbaar zijn om offertes online te krijgen, zodat u op uw gemak kunt winkelen.

Het online aanvragen van je inboedelverzekering

Verzekeringsmaatschappijen verlagen hun totale kosten wanneer huiseigenaren hun polissen online kopen en daarom is er vaak een kortingspercentage beschikbaar voor online kopers. Door uw verzekering online te kopen, kunt u een beetje extra besparen op uw premie, afhankelijk van het type aanbieder dat u kiest.

https://vergelijk-gratis.nl