Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Welke smartwatches zijn de afgelopen tijd flink populairder geworden?

U wilt uw mobiele telefoon gebruiken, maar wilt hem niet uit uw zak halen? Een smartwatch maakt het mogelijk – omdat het veel meer dan alleen de tijd kan weergeven. Het slimme horloge is verbonden met uw smartphone of als een afzonderlijk apparaat met een eigen SIM-kaartsleuf. Net als op uw telefoon kunt u ook apps downloaden van de Play Store of de Apple Store, waardoor uw Smartwatch met veel functies wordt uitgebreid. Alle informatie die u op uw mobiele telefoon ontvangt, is ook toegankelijk op de Smartwatch. U kunt berichten lezen van de e-mailapp of van Messenger-services en up-to-date blijven met meldingen van uw sociale netwerken. Dit maakt de communicatie nog eenvoudiger! Tegenwoordig zie je veel merken al pronken met hun kopstukken zoals de Samsung Gear S4 of de Apple Watch.

Casio WSD-F10

De Casio Smartwatch heeft een display met twee lagen. Het eerste niveau is een rond LCD-scherm met een resolutie van 320 x 300 pixels. Het display is aanraakgevoelig en wordt bestuurd door gebarenbediening. Het monochrome display bevindt zich boven het aanraakscherm. Het zwart-wit scherm wordt actief zodra het LCD-scherm uitgaat. Dit tweede scherm is bijzonder energiebesparend en kan gemakkelijk worden gelezen, zelfs in de zon.

Bovendien scoort de Casio WSD-F10 met een uitstekende batterijprestatie. Hij gaat meer dan 38 uur mee, terwijl hij voortdurend berichten ontvangt en weergeeft op het display. De Casio Smartwatch is ook een betrouwbare aanvulling op buitentoepassingen dankzij talrijke werktoepassingen. Deze omvatten onder meer een kompas, een hoogtemeter en een zichtwijzer voor de zon.

Huawei Watch 2

Smartwatches vergemakkelijken niet alleen de communicatie, ze kunnen zelfs in de nabije toekomst de mobiele telefoon vervangen. De Huawei Watch 2 werkt nog onafhankelijker dankzij de nieuwe Android Wear 2.0-software. Als u uw smartphone thuis hebt achtergelaten, kunt u zelfs bellen met de 4G-versie van de klok met een slot voor simkaarten. Ook in de designcategorie heeft de Huawei Watch 2 veel te bieden: er is een 1,2 inch aanraakscherm met een resolutie van 390 x 390 pixels. Het AMOLED-display heeft een goede scherpte met een puntensiteit van 326 ppi en kan gemakkelijk worden gelezen, zelfs bij fel tegenlicht. Om het scherm intact te houden, wordt het beschermd met Gorilla Glass. In plaats van een kroon, zijn er twee knoppen aan de rand van de Smartwatch. Via deze kom je bij het app-menu of de verschillende sportmodi.

Apple Watch Series 2 42 mm

Sinds de lancering van de eerste Apple Watch in 2015 heeft de Smart Watch van Apple al grote vooruitgang geboekt. Hoewel de verbeteringen niet zichtbaar zijn aan de buitenzijde van de horloges, zijn er enkele dingen gebeurd in Apple Watch. Native apps kunnen sneller worden gestart dankzij een dual-core SoC-processor, je kunt soepeler overschakelen van app naar app en complexe, complexere apps probleemloos uitvoeren. Hoewel de eerste generatie van de Apple Watch nog steeds binnen het bereik van de iPhone was, zodat alle functies kunnen worden gebruikt, is de Apple Watch Series 2 dankzij zijn eigen GPS-module merkbaar onafhankelijker.

Het opvallende rechthoekige display met OLED-technologie is de helderste die ooit door Apple is gemaakt. De Smartwatch is waterdicht en geniet daarom grote populariteit bij zwemmers. In de categorie levensduur van de batterij, waarin Apple met de iPhones vertrok, laat nog steeds iets te wensen over, Apple Watch nummer 2 weinig om over te klagen: met een blijvende 32 uur en 39 minuten is de klok in de Smartwatch-vergelijking goed.

https://www.iiav.nl/smartwatch/