Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Waarom het bedrukken van bidons een slimme zet is als sponsor van een sportclub

Als sponsor van een sportclub wil je dat jouw logo gezien wordt. Een van de manieren om dit te doen is door bidons te bedrukken met jouw bedrijfslogo. Elk sportteam maakt immers gebruik van bidons tijdens de sportactiviteiten, of het nu gaat om voetbal, hardlopen of wielrennen. Door jouw logo op de bidons te plaatsen en te laten verspreiden door het sportteam, wordt het gezien door de spelers en alle supporters. Met elke slok die wordt genomen, wordt jouw bedrijf meer zichtbaar en herkenbaar. In deze blogpost leggen we uit waarom het bedrukken van bidons een slimme zet is als sponsor van een sportclub.

 

Merkzichtbaarheid op elk evenement

Een team reist vaak het hele land door om aan verschillende wedstrijden deel te nemen, waarbij ze allemaal dezelfde bidons bij zich hebben. Dit betekent dat jouw merk en logo worden gezien op elk evenement, elke locatie en elk stadion. Of het nu gaat om regionale, nationale of internationale toernooien, jouw bedrijfslogo wordt meegenomen naar elke wedstrijd. Dit maakt de bidons een krachtig marketinginstrument voor het vergroten van de merkzichtbaarheid. Naast bidons kun je ook gebruik maken van praktische tassen van Loopper. Naast dat deze tassen praktisch zijn bieden ze jouw bedrijf ook wat extra exposure. 

 

Doelgerichte reclame

Door bidons te bedrukken met jouw bedrijfslogo is er een doelgerichte reclame voor jouw bedrijf. Het sportteam gebruikt de bidons immers om zich te hydrateren tijdens de wedstrijd of training. Dit betekent dat jouw logo en bedrijfsnaam direct in verband worden gebracht met de gezonde en sportieve levensstijl. Hierdoor is het mogelijk om jouw merk te associëren met datgene wat past bij jouw bedrijf en de waarden die het vertegenwoordigt.

 

Cross-promotie

Bij veel sportteams is het gebruikelijk om teamsponsors te vermelden op de website, op social media en in gepubliceerde media. Dit is een uitstekende manier om cross-promotie te bereiken voor jouw bedrijf. Door jouw logo op de bidons te laten drukken, wordt jouw merknaam in verband gebracht met het sportteam. Als gevolg hiervan kan het sportteam jouw bedrijfsnaam vermelden op hun website of socialmedia-accounts, wat leidt tot meer merkaandacht voor jouw bedrijf.

 

Kostenbesparend

Het bedrukken van bidons is een kosteneffectieve manier om merkzichtbaarheid te creëren. In tegenstelling tot andere traditionele marketingmethoden, zoals advertenties op televisie, radio of in kranten, zijn bidons een goedkope oplossing. Daarnaast zijn bidons duurzaam en gaan lang mee, wat leidt tot langdurige merkzichtbaarheid.

 

Een geweldig promotieartikel

Bidons zijn een populair promotieartikel voor zakelijke evenementen en beurzen. Door het gebruik van bidons tijdens het sporten, kondigt jouw bedrijf zichzelf aan als een ondersteunende en zorgzame organisatie. Hierdoor wordt de kans vergroot dat bezoekers van de evenementen de associatie van jouw bedrijf met een gezonde en sportieve levensstijl onthouden.

Het bidons bedrukken met jouw bedrijfslogo is een slimme zet als sponsor van een sportclub. Door jouw logo op deze bidons te plaatsen, wordt jouw merk overal waar het team heen gaat gezien. Dit leidt ertoe dat de merkzichtbaarheid wordt vergroot en de associatie met een gezonde en sportieve levensstijl wordt gelegd. Daarnaast is dit een kosteneffectieve marketingmethode die langdurige merkzichtbaarheid creëert. Door cross-promotie kunnen beide partijen profiteren van meer merkzichtbaarheid en is het promotieartikel een populair item op zakelijke evenementen en beurzen. Kortom, het bedrukken van bidons is een win-winsituatie voor zowel de sportclub als de sponsor.

 

https://www.loopper.nl