Empress management services
Image default
Dienstverlening

Relatietherapie Apeldoorn

Bent u op zoek naar professionele relatietherapie in Apeldoorn? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Wij bieden al jaren de beste relatietherapie in Apeldoorn en omstreken. relatietherapie in Apeldoorn is een goede manier om beter te begrijpen wat er precies speelt tussen u en uw partner. Stapelen de problemen en frustraties zich op? Spreekt u niet langer dezelfde taal? Misschien is het dan tijd voor relatietherapie in Apeldoorn. relatietherapie in Apeldoorn kan u helpen om weer common ground te vinden en door middel van een derde partij op een neutrale wijze te kijken naar uw gedrag, dynamiek en problematiek. relatietherapie in Apeldoorn is een prima manier om aan uw relatie te werken ook als het gewoon goed gaat. De sleutel is communicatie!

De sleutel is communicatie

Onze relatietherapie in Apeldoorn proberen wij voornamelijk in te zetten als tussenstop voor het echte communicatiewerk. Wij proberen op te treden als mediator tussen beide partijen om zo een neutrale en partijloze ruimte te creëren waarbij iedereen zich gerust kan uiten en hun gevoelens tot uiting kan brengen. Vaak is er sprake van scheefgroei in een relatie, een asymmetrie. Dit leidt tot nare gevoelens of neglect en dit kan leiden tot problemen, frustratie en zelfs het einde van uw relatie. Schakel daarom relatietherapie in Apeldoorn in om dit te voorkomen. Wij komen er samen met u uit maar u doet het meeste werk.

Verschillende technieken voor een harmonieuze relatie

Als wij eenmaal de aard van het probleem hebben ontvouwd, gaat het echte werk beginnen. Als therapeut proberen wij altijd een mediator rol aan te nemen, dat wil zeggen dat wij tussen jullie in staan om zo de communicatie te bevestigen en in positieve banen te leiden. Helaas of beter gelukkig, kunnen wij er niet altijd bij zijn. We ontwikkelen samen met u technieken om deze ruimte ook zonder ons te vinden.