Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Krassen in de vloer

Iedereen heeft wel eens een krasje op hun vloer en willen die t liefst zo snel mogelijk verwijden. Meestal weten we niet eens waar die krassen vandaag komen. Als je een mooie vloer hebt thuis wil je die natuurlijk mooi onderhouden, maar door stoelen die over de vloer schuiven en andere voorwerpen die schuiven kunnen er krasjes op je vloer ontstaan. Het ligt ook aan het soort vloer dat je hebt en van welk materiaal het gemaakt is. Er zijn veel producten op de markt waarmee je krassen op de vloer kunt beperken of voor komen. Van stoeldoppen voor een buisframe tot stikkers voor onder de poten.

 

Bescherm je vloer

Er zijn een aantal dingen die goed werken tegen krassen op de vloer, bijvoorbeeld stoelpoot doppen, vilt en vloer glijders voor onder stoel. Naast dat je dingen kunt gebruiken zoals vilt en andere producten die je onder een stoel kunt plakken, kun je ook eens na denken om bijvoorbeeld een leuk vloerkleed onder uw salon tafel of eet tafel neer te leggen. Met een vloer kleed ziet het er ook nog eens leuk uit en het beschermt je vloer ook nog eens. Met een vloerkleed moet je wel op passen dat de onderkant niet te ruw is voor je eigen vloer, maar dat verschilt per vloer en waar het van gemaakt is.

 

Hoe verwijder je krassen uit een houten vloer?

Een houten vloer is een vloer waar de meeste krassen op kunnen ontstaan, maar hoe verwijder je ze? Met de volgende stappen kun je zelf de krassen uit je houten vloer verwijderen.

  1. Polijst de kras en de plek rondom de kras met behulp van een schuursponsje. Doe dit tot er een gelijkmatig oppervlak ontstaat.
  2. Behandel het gepolijste deel met was, lak of olie. Kies het middel waarmee de houten vloer oorspronkelijk is afgewerkt en waarmee je de vloer onderhoudt.

Wanneer je toch twijfelt of je dit zelf kunt, kun je een professional inhuren om je vloer weer zoals nieuw te krijgen zonder krassen!

https://stoeldopshop.nl/stoeldoppen-buisframe/