Empress management services
Image default
Winkelen

Geef je huis een make-over met Scandinavische woonaccessoires

Heb je plannen om je interieur eens lekker op te frissen met nieuwe meubels? Dan ben je misschien wel op zoek naar Scandinavische woonaccessoires. Die vind je volop in de Madam Stoltz webshop. Zij is een ontwerpster uit Denemarken die voor haar items bij voorkeur natuurlijke materialen gebruikt. Daar zijn ze in Scandinavië sowieso dol op. De accessoires van merken als Woood en House Doctor ademen dezelfde sfeer. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Daarvan maken de Scandinaviërs ook de mooiste meubelen. Ook die zie je in steeds meer Nederlandse huizen. Gemaakt van licht hout, gecombineerd met frisse kleuren zorgen ze voor een eigentijds interieur.

Madam Stoltz webshop accessoires; warm aanbevolen

Madam Stoltz weet als geen ander wat mooi is. Zij ontwerpt voor haar webshop de fraaiste woonaccessoires in Scandinavische stijl. Of je nu op zoek bent naar een mooie kandelaar voor op het dressoir of een exclusief ontworpen muurhanger, ze heeft het voor je ontworpen. En je hoeft er ook niet voor naar het buitenland. De mooiste Scandinavische woonaccessoires vind je bij By Zenz in Noord-Scharwoude. Ook de Madam Stoltz webshop items vind je hier. Woon je niet in de buurt? Geen probleem. Je kunt alle items uit de winkel ook gewoon online bestellen.

De beste cadeau ideeën voor een housewarming

Ben je uitgenodigd voor een housewarming en wil je niet aan komen met een cadeaubon voor de bouwmarkt? Kies dan voor een mooie Scandinavische woonaccessoire van By Zenz. Of die nu uit de Madam Stoltz webshop komt of dat je voor een ander vertrouwd merk gaat, je betaalt altijd de beste prijs. Je bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuisbezorgd. Uiteraard degelijk verpakt zodat je cadeau heel aankomt. Is het toch niet de smaak van de ontvanger dan kun je het item altijd retourneren en eventueel omruilen voor wat anders.

https://www.byzenz.nl/