Empress management services
Image default
Entertainment

DJ Paul Elstak – het verhaal van Luv u more

Ze is een van de bekendste stemmen van Dutch Eurodance en Happy Hardcore. Ingrid Simons, de schoondochter van accordeonist Johnny Meijer, zong in de jaren negentig veel dansliedjes. No time 2 waste bijvoorbeeld, van T-Spoon.

Maar zoals het toen was: de zanger die je hoort is meestal niet de zanger die je ziet. Allemaal voor foto’s. Dat geldt ook voor de twee hitnummers van DJ Paul Elstak. Shaydie, die 10 jaar jonger is dan zij, won onderscheidingen in Luv u more en Rainbow in the sky, en ze deed het zowel in uitvoering als montage. Hij moet echter nog hard werken. Bovendien werd ze ontvoerd door buitenaardse wezens en vocht ze met zombies op het kerkhof.

Ze bewees eindelijk dat Shaydie kan zingen in het Beloofde Land. In 2006 was het niet onredelijk dat ze werd uitgenodigd om deel te nemen aan de Diva’s of Dance. Ze staat op het podium, naast de Europese danskanonnen Anita Doth, Des’ray en Linda van T-Spoon. Daarom is het niet verwonderlijk dat we het niet hebben opgemerkt.

Tot de publicatie van het boek De Gabberstory van DJ Paul en DJ Rob in 2000 was het niet zij maar Ingrid Simons die twee van DJ’s hitnummers zong. Ze vond het trouwens niet erg: ze had het al druk genoeg. Haar droom om van muziek te leven is werkelijkheid geworden.

Als ze het leven in de schijnwerpers vervelend heeft gevonden, dan kan het grote succes van haar dochter Eva dat goedmaken. Ze brak door bij het Nederlandse publiek via de meidengroep Rafiche. Toen een grote internationale platenmaatschappij haar in 2009 ontdekte, volgde het succes. Haar grootste succes is de samenwerking met Will.I.Am. Zo heeft “This is love” in meerdere landen zelfs de nummer één positie bereikt.