Empress management services
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé motorrijschool in Almere

Motorrijden is erg leuk en sportief en je kunt je met een motor gemakkelijk door het verkeer bewegen. Het is wel belangrijk dat je goede rijlessen krijgt, zodat je goed voorbereid de weg op gaat. Veiligheid staat hierbij te allen tijde centraal. Dit geldt ook voor de lessen van Verkeersschool RUUD. Deze motorrijschool in Almere heeft meer dan 20 jaar ervaring en dit merk je terug in de lessen. Ze werken met gecertificeerde, ervaren instructeurs die jou alles leren over motorrijden en je volledig begeleiden tijdens de lessen. Belangrijke punten tijdens motorrijlessen is dat je leert in alle omstandigheden controle te houden over je motor en je op een veilige en sociale manier in het verkeer te bewegen.

Welk lespakket past bij jou?

Wanneer je rijlessen gaat volgen bij deze motorrijschool in Almere heb je de keuze uit verschillende lespakketten. Je kunt zo zelf bepalen hoeveel lessen je per week afneemt. Ze bieden lespakketten van 8 uur, 17 uur, 40 uur en 50 uur aan. Welk pakket het best bij jou past, is afhankelijk van je wensen. Hier adviseren de specialisten van Verkeersschool RUUD je graag over. Daarnaast is het ook afhankelijk van of je een pakket wilt inclusief een examen of dat je dit liever los boekt. Bij de lespakketten van 40 uur en 50 uur zit ook de tussentijdse toets en het examen inbegrepen. Bij het 50 uur-pakket zijn zelfs het theorie-examen en de theorieboeken inbegrepen.

Schrijf je in via het online inschrijfformulier

Wil je ook je motorrijbewijs halen en lessen volgen bij deze motorrijschool in Almere? Neem dan contact op met de specialisten van Verkeersschool RUUD. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken met je mee welk lespakket het best bij jou situatie past. Je kunt je ook direct inschrijven via het online inschrijfformulier op hun website. Je krijgt dan zo snel mogelijk reactie en meer informatie.

https://verkeersschoolruud.nl/