Empress management services
Image default
Aanbiedingen

4 ideeën voor een professioneel bedrukte koffiemok om jouw werknemers mee te verrassen

4 ideeën voor een professioneel bedrukte koffiemok om jouw werknemers mee te verrassen

Zit je er al een tijdje over te tobben om koffiemokken te laten bedrukken voor het hele team? Bijvoorbeeld omdat er iets te vieren valt, je jouw werknemers eens wilt verrassen of omdat je van die vervuilende plastic of papieren drinkbekertjes af wilt? Lees dan even onderstaande blog want hierin geven wij jou vier mogelijke ideeën. 

 

Say cheeeeeese!

Persoonlijker dan een foto van het gehele team wordt het waarschijnlijk niet. Je kunt hiervoor de teamfoto van de website plukken (op voorwaarde dat je deze natuurlijk hebt en hij nog up-to-date is), maar je kunt er ook voor kiezen om een grappige foto van een personeelsuitje op een koffiemok te laten drukken. Of roep iedereen op om voor één dag in hun foutste kleding naar het werk te komen zodat jij meteen even een leuke foto kunt schieten. Hierdoor heb je op kantoor ook mokken met eigen afbeelding. Say cheeeeeese!

 

Uitspraken om nooit te vergeten

Sommige uitspraken van collega’s zijn om nooit te vergeten. In ieder team zit altijd wel minstens één persoon die er keer op keer de domste, grappigste en dubbelzinnigste uitspraken weet uit te gooien waar het hele team om dubbel ligt. Vereeuwig deze uitspraken door ze op een koffiemok te laten drukken. Zo zullen ze nooit worden vergeten.

 

Iedereen kan zo nu en dan wel wat motivatie gebruiken

Zonder motivatie krijgen wij mensen maar weinig gedaan. Motivatie hebben we nodig om ons werk goed uit te kunnen voeren. Dit kan motivatie zijn die van binnenuit komt. Bijvoorbeeld het gevoel dat je iets goeds voor de wereld wilt doen. Maar het kan ook gaan om extrinsieke motivatie, motivatie van buitenaf. Zoals een loonsverhoging of een bonus. Iedereen kan zo nu en dan wel wat extra motivatie gebruiken. Een koffiemok leent zich uitstekend om een quote of andere motiverende tekst op af te drukken. Op het internet vind je veel voorbeelden.

 

Logo ter ere van een jubileum

Tot slot is er nog de koffiemok met logo. Zo kun je jouw bedrijfslogo op een mok laten drukken, maar je kunt ook een speciaal logo (laten) ontwerpen ter ere van een jubileum. Bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf inmiddels 50 jaar bestaat of al 10 jaar hofleverancier is.

 

https://www.loopper.com/