Empress management services
Image default
Horeca

Vier hier uw familiedag in Twente!

Bent u het hele jaar druk geweest en heeft u het hele jaar uw familie niet kunnen zien of spreken en vindt u het wel weer tijd voor een leuke familiedag in Twente in omstreken?

Familie: het belangrijkste wat er is

Werk is natuurlijk erg belangrijk, maar vergeet ook de andere belangrijke dingen in het leven niet. Je familie bijvoorbeeld. Gezellig bijkletsen met je neven en nichten en opa en oma weer zien is ook veel waard. Dit kan heel gemakkelijk georganiseerd worden, namelijk door een familiedag in Twente te vieren. Op ons terrein bevindt zich een speeltuin waar de kinderen terecht kunnen wanneer de ouders en opa’s en oma’s lekker bijpraten op het terras.

Zowel in de zomer als in de winter

Wanneer u kiest voor een compleet georganiseerde familiedag kunt u ongestoord genieten van de dag en van uw familie. Laat u ontzorgen door bijvoorbeeld een zaal af te huren en een buffet te nemen. Zowel in de zomer als in de winter kunt u uw familiedag vieren. In de zomer kunt u bijvoorbeeld buiten allerlei activiteiten doen op ons terrein. Ons terrein is gelegen dichtbij een bos en u kunt zo met de hele familie het bos in om allerlei leuke spelletjes te doen. Denk bijvoorbeeld aan scavenger hunt, jeux de boules of een potje boeren golf. Daarbij is het natuurlijk ook super leuk om met het eten te gaan barbecueën of buiten te koken. Ook in de winter kunt u uw familiedag in Twente vieren, zo kunnen wij voor u onze zaal afhuren. Het is dan bijvoorbeeld leuk om allerlei spelletjes te doen met de hele familie. Ook een quiz is leuk voor met de hele familie. Kortom: zowel in de winter als in de zomer viert u hier de mooiste familiedag in Twente!