Empress management services
Image default
Aanbiedingen

Toiletpapier

Toiletpapier

Toiletpapier of wc-papier van goede kwaliteit is onmisbaar voor uw klanten en personeel om ze een aangenaam en hygiënisch gevoel te geven. Toiletpapier wordt dagelijks door iedereen gebruikt. Niemand kan zonder. Facility Trade Group adviseert u graag bij uw keuze voor het meest geschikte toiletpapier. 

 

Toiletpapier op rol 

Wc-papier op rol is er in vele soorten en maten. Van standaard wc-papier zoals u dat thuis ook heeft hangen. Tot Maxi jumbo rollen en mini jumbo rollen. Ideaal voor toiletten waar veel bezoekers langs komen. Ook zijn er de papier besparende rollen zoals de doprol. Deze compacte toiletrollen plaatst u in een instelbare geleider rails waardoor de toiletrol wordt afgeremd en u zo het verbruik zuiniger maakt. 

 

Gevouwen toiletpapier

Gevouwen toiletpapier ook wel toilet tissue of bulk pack genoemd is een uiterst hygiënisch toiletpapier. Dit, omdat uw gasten of personeel alleen het velletje aanraken dat ze gaan gebruiken. 

Daarnaast is het een erg duurzame manier van afvegen. Bij een toilet rol verbruikt men namelijk gemiddeld zo’n 65 cm toiletpapier. Dit wordt teruggebracht naar bijna 40 cm met losse velletjes gevouwen toiletpapier. 

 

Aantal lagen

1 laags wordt vaak gezien als budget toiletpapier. Dit wordt veelal gebruikt op evenementen of wanneer er minder rekening wordt gehouden met het comfort van de gebruiker.

2 laags is het meest verkochte papier. Dit papier is sterk genoeg zodat het papier niet snel scheurt en het heeft een goed comfort.

3 laags toiletpapier is het luxe toiletpapier. Erg sterk en zacht! Het aantal vellen geeft de lengte van het papier op de rol aan, oftewel hoe meer vellen des te langer de rol.

 

Soorten papier

Grofweg zijn er twee soorten toiletpapier waar men toiletrollen van maakt: cellulose en gerecycled tissue. Cellulose toiletpapier wordt gemaakt van nieuwe papiervezels en is over het algemeen een stuk witter dan de gerecyclede variant. Gerecycled Wc-papier wordt van oud papier gemaakt. Wat vele mensen denken is dat het gebruik van deze soort toiletpapier veel beter is voor het milieu. Dit heeft zeker niet altijd waar te zijn. Wat wel belangrijk is: koop altijd producten die voorzien van een FSC-keurmerk of ECO-label. Heeft u vaak last van verstoppingen kies dan altijd voor cellulose Wc-papier. Dit lost namelijk beter op in water, dan gerecycled papier.

 

https://facilitytradegroup.nl/