Empress management services
Image default
MKB

Replica’s van de grootste sportprijzen ter wereld bestellen

Veel sportprijzen voor populaire sporten als voetbal, tennis en basketbal zijn gebaseerd op enkele legendarische trofeeën die bij grote (internationale) toernooien en wedstrijden worden uitgereikt. Als organisator van een lokaal toernooi of de competitie in de amateurklasse, is het mogelijk om replica’s van deze in het oog springende prijzen te kopen. Die wil iedereen natuurlijk wel winnen! In dit artikel worden enkele van de belangrijkste en meest karakteristieke sportprijzen benoemd. Daarna krijg je uitleg over hoe je hier een replica van kunt bestellen.

De meest prestigieuze prijzen van de meest populaire sporten

Zoals we weten is niet alleen Nederland maar ook heel Europa en Zuid-Amerika verzot op voetbal. Het is dan ook geen wonder dat sportprijzen zoals de UEFA cup, die ieder jaar wordt uitgereikt aan de winnaar van de Champions League. Deze prijs stond voorheen bekend als de Europacup 1.

In Nederland is er nog een andere, unieke sportprijs in gebruik. Een prijs die je direct herkent, de kampioensschaal in de Eredivisie. Vaak rijk versierd en voorzien van een inspirerende inscriptie, is een kampioensschaal voor veel sportclubs een prachtige aanwinst voor de prijzenkast!

Natuurlijk zijn niet alle trofeeën Cups of schalen. Er zijn ook beeldjes en plakkaten mogelijk. En je kunt medailles bestellen die een prachtige replica zijn van de Olympische medailles die iedere vier jaar worden uitgereikt. Vaak zijn deze medailles wel wat goedkoper omdat er minder edelmetalen zijn gebruikt bij het vervaardigen ervan maar dat zie je er niet aan af!

En nu jij!

Weet jij al wat voor sportprijzen je gaat bestellen? Wordt het een sportbeker? Of wil je liever een mooie medaille kopen? Of ga je liever voor de exclusieve kampioensschaal? Wat je ook wilt, je vindt het bij een leverancier die zijn eigen productie beheert. Dan kun je ook de meeste aanpassingen maken aan je sportprijzen. Door bijvoorbeeld medailles online te bestellen kun je het uiterlijk en de grootte van de prijs naar hartenlust aanpassen. Zo krijg je dus altijd de prijs die helemaal aansluit bij ieder evenement!