Empress management services
Image default
Geschenken

Persoonlijke sportprijzen eenvoudig samenstellen

Met behulp van moderne productietechnieken is het tegenwoordig erg eenvoudig geworden om sportprijzen zo aan te passen dat ze precies bij jouw evenement of gelegenheid passen. En je kunt vrijwel alle soorten prijzen aanpassen naar jouw smaak. Van grote sportbekers, wisseltrofeeën en kampioensschalen, tot kleine, goedkope medailles en lintjes die je uitstekend kunt gebruiken als prijs voor het meedoen. Lees hier hoe eenvoudig het is om sportprijzen aan te passen en wat je mogelijkheden zijn.

Waarom je vrijwel alle soorten sportprijzen kunt personaliseren

Al eeuwenlang spelen sportprijzen een belangrijke rol binnen de maatschappij. Veel prijzen zijn gebaseerd op de schatkisten van vroeger, zoals gouden munten die lijken op de medailles die je tegenwoordig kunt bestellen. Maar ook kelken en sieraden hebben een moderne variant. Ga er tegenwoordig alleen niet vanuit dat een gouden beker nog uit echt goud bestaat. Dat zou onbetaalbaar worden! in plaats daarvan zijn de meeste sportprijzen gemaakt van kunststof en worden ze met moderne machines in een mal gegoten. Veel onderdelen, zoals de oren en de voet van sportbekers, worden los van de rest van de trofee gemaakt. Bij de leverancier worden de verschillende onderdelen in elkaar gezet. En dat betekent dat er enorm veel varianten sportprijzen zijn die je kunt personaliseren!

Dit zijn je mogelijkheden

Bij een leverancier met een goede webshop kun je een sportbeker of medaille kopen die je tijdens het bestellen al kunt personaliseren. Bij medailles kun je een lint kiezen, de diameter van de medaille, een persoonlijke boodschap voor op de achterzijde en een afbeelding voor op de voorkant.

Bij sportbekers kun je het plaatje op de voet laten graveren of bedrukken en bij de meeste varianten kun je ook een afbeelding kiezen. Wanneer je zelf een idee hebt voor het samenstellen van een prijs, kun je beter even contact opnemen met een leverancier die zijn eigen prijzen produceert. In overleg is er veel mogelijk!