Empress management services
Image default
Winkelen

De voordelen van gondola winkelstellingen

Gondola winkelstellingen zijn een populaire keuze voor winkeliers. Ze worden gebruikt om producten op een aantrekkelijke manier te organiseren en weer te geven. Deze stellingen komen in een verscheidenheid van vormen en grootte. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen. De meest voorkomende zijn echter gemaakt van metaal en hout. Gondel stellingen zijn veelzijdig en functioneel. Ze kunnen vrij staan of aan de muur worden bevestigd. Dit is afhankelijk van het type dat je kiest. Je kunt bijvoorbeeld dubbelzijdige gondel stellingen in het midden van de winkel plaatsen. Gebruik vervolgens wandstellingen langs de muur van je winkel. Hieronder worden de voordelen van gondola winkelstellingen beschreven. Lees verder!

Gondola stellingen zijn ruimtebesparend

Deze stelling is ontworpen om in krappe ruimten te passen. Je kunt ze gebruiken in smalle gangpaden of hoeken van je winkel. De gondel stelling neemt doorgaans minder ruimte in beslag dan een andere soort winkelstelling. Een vrijstaande gondola stelling kan aan beide zijden worden gebruikt om producten weer te geven. Bovendien kan een eenzijdige gondola aan de muur worden gemonteerd. Het kan meer ruimte besparen en lege ruimtes op je muur maximaliseren. Alle soorten gondola stellingen zijn verstelbaar, zodat je ze kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte in jouw winkel.

Gondola stellingen zijn gemakkelijk te monteren

Een gondolastelling is een product dat speciaal is ontworpen voor de detailhandel. Het is een stelling dat gebruikt kan worden om producten weer te geven. Deze stelling heeft een zeer eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk te monteren is en gemakkelijk kan worden gewijzigd om in de beschikbare ruimte te passen. Dit type stelling is meestal gemaakt van metalen materialen zoals staal, aluminium, of roestvrij staal. Het kan ook worden gemaakt van hout of plastic als je op zoek bent naar iets lichters en minder duur. De meeste mensen geven echter de voorkeur aan metaal, omdat het meer gewicht kan dragen en langer meegaat dan hout of plastic. Het maakt niet uit welk materiaal je kiest, de stelling zal gemakkelijk te monteren zijn zonder dat je speciaal gereedschap nodig hebt.

Gemakkelijk naar wens aan te passen

Gondola stellingen zijn ook gemakkelijk aan te passen. Je kunt deze stelling combineren met verschillende accessoires zoals een lamellenwand, scheidingswand of pegboard. Een gondola winkelstelling kan dus gebruikt worden om verschillende soorten producten in één stelling te tonen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende accessoires toepassen, zoals draadmanden om boeken of tijdschriften weer te geven of hangende knijpers om accessoires weer te geven.