Empress management services
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Amersfoort?

Heeft u een ICT bedrijf in Amersfoort nodig? Dan is het misschien een goed idee om naar Xantion te gaan! Bij ons ICT bedrijf krijgt u namelijk volledige ICT-ontzorging voor het MKB voor slechts twee euro per dag, per werkplek. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kan betekenen? U kunt dan even bellen, of een afspraak maken bij u op locatie. Dan komen we langs op de koffie. In dat gesprek met een afgevaardigde van ons kunt u dan aangeven wat uw behoeftes zijn op het gebied van ICT, en dan kunnen wij u adviseren over de beste oplossingen voor uw situatie. Op basis van dat gesprek doen wij u een voorstel. Het maakt niet uit of u het gehele ICT-beheer aan ons wil overlaten, of alleen de zakelijke telefonie. Op ons kunt u rekenen!

Xantion, ICT-bedrijf in Amersfoort

Vanuit Amersfoort werkt Xantion als ICT-bedrijf, en als klant van ons kunt u genieten van een aantal voordelen, twee waarvan al genoemd zijn in de bovenste alinea. Ons beheer is namelijk inclusief alle servers en netwerken die tot verder dan uw kantoor reiken, we hebben een helpdesk voor de medewerkers die graag voor van alles en nog wat te bereiken is, én bij ons hoeft u geen investeringen te doen! Wat betekent dit? Alleen maar vaste en voorspelbare kosten, en wanneer een investering toch noodzakelijk is, dan wordt het ondergebracht in een maandbedrag. Bij Xantion kan dat binnen een dag, zonder dat er lastige vragen worden gesteld.

Kies voor Xantion

Het motto van Xantion is dan ook: ICT uit de kraan. Wij vinden dat de ICT voor u ongeveer zo makkelijk wordt als het vullen van een glas water. U hoeft er niet meer over na te denken, en wij regelen alles. Daarnaast zorgen we voor een kwaliteit die ook voor grote bedrijven beschikbaar is, daar maken we verder geen onderscheid in. Onze werkwijze is bovenal creatief, maar ook toegankelijk, gedreven, eerlijk én pragmatisch. Op deze manier kunnen we met plezier uw hele ICT-beheer overnemen en ons motto voor onze klanten realiseren.

Gerelateerde artikelen

Beter vindbaar in Google door animatie video

Vijf natuurlijke haarproducten

De woning isoleren met kunststof kozijnen