Empressmanagementservices

Op werkplekken is goede verlichting cruciaal en dat geldt zeker voor een bouwplaats. LED lampen zijn energiezuinig, maar hebben niet voldoende lichtopbrengst ten opzichte van de normale bouwlampen. Gelukkig is er nu ook de LED schijnwerper die het beste van beide werelden weet te combineren. Een grote lichtopbrengst én toch energiezuinig.

 

LED schijnwerpers kunnen normale bouwlampen inmiddels prima vervangen en zijn tot tien keer zo zuinig qua energieverbruik. Reken maar uit wat dat onder aan de streep oplevert als je alle bouwlampen op een gemiddeld bouwterrein bij elkaar optelt.

 

Naast het feit dat LED lampen zuiniger zijn in stroomverbruik, gaan ze ook nog eens veel langer mee. Een LED schijnwerper gaat wel 25.000 branduren mee, terwijl een gewone schijnwerper er vaak al bij 5000 branduren mee ophoudt. Tel dit op bij de besparing in energieverbruik en je hebt dubbel voordeel te pakken.

 

Steeds meer bouwplaatsen worden dus voorzien van deze energiezuinige LED schijnwerpers omdat de mogelijkheden enorm zijn. De floodlight schijnwerpers zijn te krijgen in 10, 20, 30, 50, 80 en 100 Watt en zijn dus uitermate geschikt als werkverlichting. Ook handig hierbij te weten is dat deze LED lampen direct op 230 Volt aangesloten kunnen worden.

 

Een mooie bijkomstigheid bij al deze besparingen en mogelijkheden is dat je door de aanschaf van een LED schijnwerper ook nog eens meedenkt met het milieu. In deze lampen worden geen schadelijke stoffen verwerkt en doordat ze energiezuinig zijn draaien elektriciteitscentrales ook lager. De langere levensduur zorgt ervoor dat er minder lampen gemaakt hoeven te worden en dat betekent weer minder fabrieken en minder grondstoffen. Dus de aanschaf van LED lampen is eigenlijk een win-win situatie.

https://leds-depot.nl/led-armaturen/led-schijnwerpers-ip65.html
LED schijnwerper in opmars op de bouwplaats

Berichtnavigatie