Empressmanagementservices

Ik heb onze hele Office 365 documenten laten back-uppen door een ander bedrijf. We doen alles met Office 365 maar nu hadden we zoveel bestanden dat we het overzicht helemaal kwijt raken. We vonden het ook zonde om bepaalde belangrijke documenten weg te doen, omdat onze ruimte vol zat. Daarom besloten we een ander bedrijf te vinden die voor ons een externe back-up kon maken waar we gemakkelijk bij konden zonder enkele moeite.

Een bedrijf vinden die voor ons een office 365 back-up kon maken

In het begin van onze zoektocht hadden we moeite met het zoeken naar een bedrijf die een Office 365 back-up kon maken. Velen konden wel een mooie externe online harde schijf of ander systeem aan ons bieden, maar daar hadden we persoonlijk niet veel aan en moesten echt wat anders. Gelukkig waren er wel andere bedrijven die voor ons klaar stonden. Het eerste bedrijf waar we mee in contact kwamen was een aardig bedrijf, maar die vroegen om een hele hoge prijs voor alleen een back-up. Dit vonden we te ver gaan en zijn verder gaan zoeken. Uiteindelijk kwamen we op de website van backupmyoffice365.nl terecht. Daar zagen we meteen dat zij hierin gespecialiseerd zijn. HIerdoor wisten we zeker dat hier alles goed zou gaan.

Alles is nu veilig opgeslagen

We hadden goed contact met het bedrijf en ze konden zeker iets voor ons regelen. Nadat we een officiële offerte hadden aangevraagd konden ze ook daadwerkelijk voor ons aan het werk. Na ongeveer een paar werkdagen hadden ze een back-up account voor ons klaar staan om te gebruiken. We konden alles nu daarin doen en hun zouden het dan netjes organiseren en bijhouden. Dit was echt een super systeem en we gebruiken tot aan de dag van vandaag! We kunnen nu echt niet meer zonder.

Probeer het zelf

Wilt u ook gemakkelijk een back-up maken van al uw Word of Excel bestanden? Bekijk dan de website via backupmyoffice365.nl voor meer informatie over alle diensten die zij voor u kunnen doen en waar zij als bedrijf voor staan.

Een office 365 back-up laten maken door een bedrijf

Berichtnavigatie