Empressmanagementservices

Bij de bekende juice company bestel je allerlei sapjes die bijdragen aan je gezondheid. De sapjes zijn gemaakt van diverse fruitsoorten, maar ook groenten zijn hier in verwerkt. Hierdoor heb je altijd het beste van beide werelden en wat ook nog een voordeel is, is dat de smaken zo goed bij elkaar aansluiten dat het eigenlijk ook  nog hartstikke lekker is. De meeste mensen die een kuur gaan doen zijn bang dat ze allerlei vieze sapjes moeten gaan drinken, maar bij de juice company is dit niet het geval. Hier worden de sapjes zo gemaakt dat ze en goed zijn voor het afvallen en het reinigen van je lichaam en dat ze ook nog eens lekker zijn en een maaltijd zijn om naar uit te kijken.

 

Diverse smaken

De juice company heeft diverse smaken in het assortiment en je kunt dus zelf uitkiezen welke sapjes jij wilt bestellen. Een sapkuur van de juice company duurt maximaal 6 dagen, waarbij je 3 sapjes per dag moet drinken. Je neemt als ontbijt een sapje, als lunch een sapje en als diner neem je ok een sapje. Hierbij wordt aangeraden een wat zwaarder sapje, met meer ingrediënten in de ochtend te nemen en de wat lichter sap voor in de avond. Dat wordt zo aangeraden bij de juice company, omdat een wat zwaarder sapje goed is om de dag mee te starten zodat je voldoende energie hebt.

 

Verteren

In de avond raadt de juice company een wat liever verteerbaar sap te drinken, zodat je niet meer veel hoeft te verteren voordat je gaat slapen. De sapjes vullen heel goed, waardoor je ook geen honger hebt gedurende de dag. Hier zijn mensen vaak bang voor als ze en detox kuur gaan doen, maar bij de juice company wordt hier allemaal rekening mee gehouden. Het is een kuur die goed vol te houden is en goed is voor je gezondheid.Een kuur bij de juice company

Berichtnavigatie