Wilt u een echt goede NEN 3140 tester bestellen? Dan kiest u voor een specialist die niet alleen de beste apparatuur en service biedt, maar ook trainingen en handige accessoires om uw werk nog gemakkelijker te maken. Nou, vandaag is uw geluksdag. Meetmiddelen.eu biedt u de SafetyPAT 3140, de nieuwste, en zeer gebruiksvriendelijke NEN 3140 tester. Naast het apparaat zelf biedt deze expert u en uw personeel ook workshops aan waarin u alle ins- en outs van deze tester leert kennen. En als klap op de vuurpijl wordt het apparaat geleverd met accu en 230V voeding zodat u overal direct aan de gang kunt. Kijk voor de overige voordelen snel op de website. Ook andere specialistische apparatuur, zoals de FLIR warmtebeeldcamera, kunt u in de webshop van Meetmiddelen.eu kopen.

Warmtebeeldcamera van FLIR kopen én training krijgen over het gebruik ervan

Gespecialiseerde apparatuur bedienen en testen vraagt om producten van een specialist. Vind daarom een NEN 3140 tester die aan al uw eisen en wensen voldoet bij de specialist. En dat is precies waarom u een warmtebeeldcamera van FLIR bij Meetmiddelen.eu komt kopen. Bij het aanschaffen van de camera krijgt u namelijk ook nog eens een gratis workshop ter waarde van €150,- aangeboden! Deze workshop heet ‘Verder met thermografie/warmtebeeld’ en u leert tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden van uw nieuwe warmtebeeldcamera. Kijk voor de mogelijkheden snel op de website, u kunt de camera zelfs direct bestellen in de webshop! En kijk ook eens bij de cursussen waarmee u wordt opgeleid tot NEN 3140 tester!

Maak uw werk makkelijker door de warmtebeeldcamera van FLIR te kopen

Merkt u dat uw machines niet meer optimaal werken en wilt u de oorzaak achterhalen door middel van een warmtecamera? Kies dan voor de producten van een specialist. Om nog maar te zwijgen over de moeite die het kost om de data van de camera over te zetten op een ander medium, zoals uw computer. Gelukkig biedt Meetmiddelen.eu, bekend van de NEN 3140 tester, de oplossing voor deze gebreken. De FLIR E6 warmtecamera is dankzij de hoge resolutie en een thermische gevoeligheid die verschillen kleiner dan 0.06℃ detecteert, erg betrouwbaar. En met ingebouwde wifi ontvanger wordt het delen van bestanden wel erg makkelijk. Eigenlijk is er dus geen reden om de warmtebeeldcamera van FLIR niet te kopen!

 

Bestel een NEN 3140 tester bij de specialist

Post navigation